Yousee tv pakker – Find den rigtige her

For at kunne se TV i dit fjernsyn, er du nød til at have købt dig adgang til en af de mange forskellige tv-pakker. Det kunne for eks. være hos selskabet Yousee, der har forskellige tv pakker med varierende programmer og til en pris alle kan betale.

Grundpakken hos Yousee indeholder de klassiske tv-kanaler såsom DR1, DR2, TV2 osv. men derudover også både nogle svenske og norske kanaler. Grundpakken hos Yousee kan man få til den svimlende sum af 209 kr. om måneden. Ydermere, er der mulighed for at vælge sig ekstra kanaler, dog koster det yderligere 40 kr. om måneden pr. kanal. Det kan være en dyr fornøjelse, hvis man blot ønsker et par ekstra kanaler mere, så kan det i de fleste tilfælde godt betale sig, at købe en større pakke.

Udover grundpakken med de såkaldte ”normale” kanaler, har Yousee også en mellempakke og til dem der ikke kan få kanaler nok, er der den helt store fuldpakke, med samtlige danske kanaler og mange udenlandske. Mellempakken fra Yousee, består stadig af de samme kanaler som, der købes adgang til i grundpakken, men dog er der kommet lidt ekstra danske, hvis man er til sport og underholdning. Blandt dem er der kanaler som TV2 Zulu, TV3+, 6’eren og Canal 9. Det er altså en tv pakke til dem der kan lide underholdning samt sport og den fås til 359 kr. om måneden.

Den sidste er den store pakke fra Yousee eller som de betegner den ”Fuldpakken”. Den koster 459 kr. om måneden og indeholder tv-kanaler for en hver smag. Der er alt fra musik programmer til National Geographic. Som om det ikke var nok, har de også givet adgang til diverse nyhedskanaler fra indland som udland. Derudover, er der underholdning til de små i form af Disney Channel, Cartoon Network m.m. Det er med andre ord en tv pakke med kanaler til alle i hele familien.

About the author

Written by Knaldhatten

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".