Vild med luksus

Når man er vild med luksus, er det fantastisk at vinde et wellnessophold på et anerkendt og berømt hotel i Aarhus. Min overraskelse var stor, da hotellet kontaktede mig på telefonen og ønskede mig til lykke med en miniferie med wellness i Aarhus, først fattede jeg ikke helt, hvad opkaldet handlede om, men kom så i tanker om, at jeg på Facebook havde trykket ”like” i en konkurrence, hvor førstepræmien var et wellnessophold på fire dage.

Det eneste, jeg kunne sige, var, at hotellet havde fundet den rette person til et gratis ophold, hvor indholdet er wellness, for jeg er fattig som en kirkerotte og har i denne tid overhovedet ikke økonomi til en sådan luksus. Så præmien faldt et tørt sted, om man så må sige.

På lørdag begynder min wellnessferie, jeg har fået fri fra jobbet, allieret mig med min bedste veninde, som kører mig til Aarhus og henter mig igen, når jeg er blevet et nyt menneske. I aften har jeg gennemgået min garderobe og har lagt tøj og sko frem, som jeg mener er passende til en luksusferie på et hotel i Aarhus. Det eneste, jeg mangler, er en ny bikini, pengene må jeg tage fra mit madbudget, men da jeg ikke skal spise hjemme i fem dage, er det selvfølgelig i orden.

Aftenen før, jeg skal af sted, skal bruges til at ordne negle, barbere håret af benene og under armene og pakke det sidste. Så er jeg klar til at nyde livet på et hotel i Aarhus.

 

Ikke alle kan betale for luksus – men det er muligt at tage et forbrugslån til den slags – eller endnu bedre: Tag enten et kviklån eller et hurtigt lån:

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".