Vibrator-ægget er et populært sexlegetøj

Sexlegetøj er de senere år blevet meget populært, og de fleste har efterhånden et ret afslappet forhold til det. Det har ellers været op ad bakke, for selv om både mænd og kvinder har eksperimenteret med sig selv og hinanden siden tidernes morgen, har sexlegetøj indtil for nyligt været et ret tabubelagt emne.

Et af de absolut mest populære typer af sexlegetøj er det såkaldte vibrator-æg, som fås både med og uden fjernbetjening. Mulighederne for nydelse og stimulans er næsten uendelige.

Brug vibratorægget selv, eller involver din partner

Hvis du vælger et vibrator-æg uden fjernbetjening, er det mest til personlig nydelse. De kan til gengæld fås i god kvalitet til under 200 kroner, og giver for mange en langt mere intens tilfredsstillelse end en almindelig vibrator.

Mange vælger dog en model med fjernbetjening, for det giver langt flere forskellige muligheder. Du kan stadig bruge den selv, men du kan også involvere partneren, og lade ham eller hende styre slagets gang. Det giver hele oplevelsen et ekstra twist, når man ikke selv er herre over situationen.

Skal det være ekstra spændende, kan du bruge vibrator-ægget hvor som helst, for det kan bæres overalt. Med fjernbetjeningen i lommen kan du mærke suset i bussen, på biblioteket eller i gode venners lag.

Stort udvalg af vibrator-æg hos RedApple

Vibrator-æg kan købes overalt, men vi anbefaler dig at vælge en stor og troværdig leverandør med et bredt udvalg. Et godt eksempel er RedApple.dk, som blandt andet tilbyder kendte mærkevarer som LELO og Pleasure Shiver. Du finder både billige vibrator-æg uden fjernbetjening, og luksusmodeller med lang rækkevidde og mange spændende funktioner.

Hvis du har ”spenderbukserne” på, kan du tage et kig på LELO Hula Beads, som er det absolut bedste vibrator-æg på markedet. Det er desværre ikke helt gratis, men til gengæld kommer du ikke til at savne noget som helst. Modellen er ”todelt”, og tilbyder derfor både rotation og vibration. Alt styres via fjernbetjeningen, der både byder på seks forud-indstillinger og yderligere to unikke programmer. Materialet er ABS og silikone, som er 100% phtalat-frit og nemt at vedligeholde og rengøre.

Næsten alle vibrator-æg er 100% vandtætte, så de kan også tages med i bad eller brus. Det anbefales at bruge en vandbaseret glidecreme ved indføringen, da det giver optimal komfort.

Vibrator-ægget er perfekt til genoptræning af bækkenbunden

Det er ikke ualmindeligt, at man som kvinde med tiden oplever en tiltagende slaphed i bækkenbunden, ikke mindst efter børnefødsler. Det kan gå ud over den seksuelle nydelse for både kvinden og partneren, og derfor anbefales bækkenbundstræning i den situation. Der findes forskellige øvelser og remedier, som kan forbedre situationen, men vibrator-æg er faktisk også ganske effektive på det punkt. Du kan med andre ord investere med god samvittighed, både af hensyn til dig selv of din partner.

Pas på billige produkter fra Fjernøsten

Desværre er tendensen for sexlegetøj den samme som for de fleste andre populære produkter: Markedet oversvømmes med billige efterligninger fra Fjernøsten, og ofte kan man være fristet af de ekstremt billige priser. Et godt råd er dog, at du holder dig langt væk fra disse produkter, som typisk faldbydes på for eksempel kræmmermarkeder og Facebook. Der er ingen kontrol med hverken produktion eller materialer, og mange af produkterne indeholder sundhedsskadelige og allergifremkaldende stoffer, som let optages gennem kroppens følsomme slimhinder.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".