Vaskeklima i fokus

Vasketøj og klima er normalt ikke noget man forbinder med hindanden, men faktisk har de 2 ting mere med hindanden at gøre end man lige skulle tro. Der er gør nemlig en del energi til når vaskemaskinen er i sving, og der er stor forskel på energien der bruges i forskellige vaskemaskiner! Du kan læse lidt mere om energi forbruget på vaskemaskiner her. Men inden du hopper der over, så er der lige et par relevante artikler jeg gerne vil dele med dig.

Først og fremmest så synes jeg du skal læse denne her: http://www.klimadebat.dk/kollegium-faar-co2-neutralt-vaskeri-rn461.php, det er ikke tit man læser at et vaskeri kan være CO2 neutralt, og faktisk forstår jeg stadigvæk ikke helt hvordan de har fået den i vinkel, hvis du er skarpere end mig når du læser artiklen så del endelig din viden med mig i kommentarfelterne nedenunder!

Dernæst så er der denne her super spændende artikel om vask af nytårskjoler så de er klar til festen år efter år. Man har det jo med bare at smide kjoler op i vasketøjskurven og så kan den ellers ligge der, indtil nogen gider at vaske den, og det mener jeg jo virkelige er energi frås i 1. klasse. Læs artiklen og bliv klogere.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".