Valg af stil i din bolig

Når man flytter ind i en ny lejlighed eller et hus, er der mange besværlige ting, man skal have gjort. Man skal have flyttet sin adresse hos borgerservice, man skal have hilst på naboerne, og man skal have kommunikeret ud til sin omgangskreds, at man altså nu er flyttet. Disse ting kan være trælse og besværlige, men de er dog let overkommelige. Det kræver ikke hel masse af arbejde og overskud, hverken personligt eller økonomisk. Derfor er disse ting, nogle af de letteste og simpleste i forhold til at flytte ind i en ny bolig. Der findes nemlig et langt mere krævende og udfordrende gøremål. Nogle mænd ville endda gå så langt som til at kalde det skrækindjagende eller frygtindgydende. En proces der kan skræmme selv den bedste væk og suge al livskraft ud af hvilken som helst nybegynder. Har du gættet, hvad jeg taler om? Du har absolut ret: Boligindretning.

Uoverskuelig proces

Det kan nemlig være noget af en uoverskuelig ting, sådan at skulle indrette sit helt nye hjem. Der skal jo både møbler til, og de skal jo både være praktiske, smarte og følge med moden. Derfor stiger mange ofte helt af, og køber alt på side 47 i Ikea magasinet, og kan man bebrejde dem det? Det er jo ikke alle der har fingeren på pulsen indenfor stil og design af boliger. Det er ikke alle der følelse for visuelle udtryk og udsmykninger. Derfor er det forståeligt nok, at mange ikke aner sine levende råd, når de står med en ny lejlighed.

Men frygt ikke, jeg vil nemlig hjælpe med et par lettilgængelige råd, der gerne skulle gøre hele processen en anelse mere overskuelig.

Personlige overvejelser

 Først og fremmest skal man ikke gøre det sværere for sig selv, end det i virkeligheden er. Ofte virker det langt mere besværligt og uoverskueligt, og i realiteten er det et helt andet billede, vi ser. Man skal altså droppe disse fordomme om det at indrette sin bolig, de fordomme som jeg har beskrevet før i indlægget. Man skal bare gå i gang med en god og positiv indstilling, så skal det nok gå let og smertefrit.

Når man så går i gang med at indrette sin nyindkøbte bolig og er begyndt at lege indretningsarkitekt, er der en god idé, man kan benytte sig af. Man skal smide alle sine boligmagasiner ud. Bo bedre, Ikea, Imerco, alt skal ud! Man skal nemlig ikke præges af moden eller det populære lige for tiden. Man skal gøre sig nogle personlige overvejelser og refleksioner i forhold til hvad, man ønsker i sin lejlighed. Husets indretningsmæssige afsæt skal være taget i din personlighed og dine personlige behov og ønsker. Så kan det egentlig være lige meget, hvad der er det helt nye lige for tiden. Så længe det ikke passer til dig, så passer det ikke til din bolig.

Derfor skal man gøre sig nogle indre og lettere personlige refleksioner før, man går amok i den nærmeste møbelbutik. Man skal overveje, hvem man er som person, og hvilken type man i bund og grund er. Det kan være svært, men det er nødvendigt for at resultatet bliver godt.

Men husk, din lejlighed skal passe til din personlighed. Så kan du ikke gå helt galt i byen.

 

Du kan finde inspiration til din nye bolig her: http://hefty.dk/

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".