Vælg den rette traktorfræser til stennedlægningsarbejdet

traktorfræser

Måske ejer du allerede en traktorfræser – enten en almindelig én eller en specifik nedlægningsfræser – eller også vil du først nu overveje at investere i en traktorfræser. Det er alt sammen ét fedt, for nu står du overfor en beslutning, som bør træffes meget nøje og velovervejet. Investering i en traktorfræser er nemlig en investering af en vis størrelse, hvilket betyder, at du kan regne med en pris på omkring 10.000 kroner og mere.

traktorfræser

Størrelsen på din traktorfræser

Du skal først og fremmest overveje, hvor stort et arbejde, du skal udføre med denne fræser, da modellerne varierer meget i størrelse, og det vil være mindre end optimalt at investere i en alt for lille traktorfræser, hvis du skal benytte denne til større arbejdsopgaver. Arbejdsbredderne her varierer fra 100 centimeter og videre op til 250 centimeter. Der er altså stor forskel her, og en større model vil kunne klare arbejdet hurtigere end en mindre model – den vil dog selvfølgelig også koste en del mere. Derfor skal du overveje, hvor vigtigt det er, at din traktorfræser er større.

En stennedlægningsfræser eller en almindelig traktorfræser

En traktorfræser kan klare alsidigt arbejde, men en stennedlægningsfræser vil være helt optimal til lige præcis stennedlægningsarbejde. De skarpe knive og deres modsatte rotation betyder, at sten ikke ender helt øverst i sålaget. De ender derimod nedenunder dette, så der dannes en rigtig god bund for nedlægningen af sten. Med en investering i sådan en maskine vil du kunne klare stennedlægningsfræsning meget effektivt og hurtigt, og den vil derfor være den rette investering lige præcis til denne type arbejde.

Størrelsen hænger sammen med prisen

En større arbejdsbredde betyder også, at prisen bliver højere. En traktorfræser til stennedlægning kan stige med omkring 3000 kroner i pris, hvis den går fra at være 125 centimeter til 165 centimeter bred. Det betyder selvfølgelig også, at den større model vil være hurtigere til at udføre større arbejde, men det er altså en mulighed at investere i en mindre traktorfræser, hvis man blot er villig til at acceptere, at arbejdet tager længere tid.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".