USB stik alle steder

Alle steder har efterhånden tilbud på USB stik, som fx USB stik 64gb, som er en af de største USB stik man kan købe. Prisen USB stik, er styrtdykket de senere år, hvor en USB stik med USB 1.0 med få mb plads, kostede flere hundrede kr. kan man nu få en USB stik 64gb med USB 3.0 til samme pris. Det havde ingen troet ville ske for bare 5 til 10 år siden. Derfor er der rigtig mange butikker der sælger USB stik på tilbud mange gange om, året, da de går som varmt brød.

Ikke nok med at USB stik kan indeholde mere plads, er de ikke vokset i størrelse, nærmere tvært i mod, da de er blevet mindre. Med tiden vil de måske blive endnu mindre og kan indeholde meget meget mere data end det kan nu, til den samme pris som en USB stik 64gb, eller måske endda til en meget mindre pris. Udviklingen inden for USB stik, har også gjort at man har gennem årene har skiftet fra USB 1.0 til USB 3.0 som er den nyeste standart. Fordelen ved USB 3.0 end fx USB 1.0, er at den kan flytte meget store mængder data på meget kort tid og med tiden, vil man kunne flytte data endnu hurtigere.

For der er hele tiden udvikling i gang inden for USB stik og om ganske få år, vil vi synes, at et USB stik med 64gb er en lille USB stik, i forhold til hvad vi syntes nu. Priserne rasler også ned og vi har knap nok set bunden endnu, hvor det kan blive meget billigere end vi ellers troede. Køber man en USB stik nu om dage, kan man få dem i alle mulige former, så man ikke tror det er en USB stik, men noget andet.

Store virksomheder der har meget fortroligt data på deres USB stik, vælger at købe de dyre USB stik med kryptering, så det beskytter deres data bedre. Sådan en type USB stik er meget dyre end de USB stik mange køber. For krypteringen gør de er temmelig dyre at producere, men kontra at den beskytter sin data bedre, kan det være et meget godt Køb. For mistet data kan koste et firma livet. Hvem vil ikke helst undgå at sine konkurrenter får adgang til ens forretningshemmeligheder, for ellers kan de lave det samme som man selv gør.

Hvis det man laver er forvejen langt foran ens konkurrenter og de pludselig får ens produktviden, skulle man have overvejet en USB stik 64gb med kryptering. For kryptering er den bedste måde at beskytte sit data på en USB stik. En USB stik 64gb med kryptering og USB 3.0 vil nok lige som resten af elektronik priserne falde meget de kommende år, lige som de har gjort de sidste mange år, hvor vi på ingen måde har set bunden på priserne endnu. Langt fra. Derfor vil priserne falde yderligere og produkterne blive markant bedre og kan endnu flere smarte slags ting plus fylde langt mindre.

About the author

Written by Knaldhatten

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".