Udskift urinalerne på toiletterne og spar penge

urinaler

Du kan spare rigtig mange penge på at investere i vandfrie urinaler, så meget at du faktisk vil tjene pengene hjem igen, som årene går. Almindelige urinaler, som man ser de fleste steder, har en høj ydelse grundet strøm og vandforbrug. Det er muligvis ikke noget, du som sådan har tænkt over, men med tiden kan du spare mange penge på at skifte de gamle urinaler ud med nye vandfrie, urinaler samtidig med, at du støtter op om miljøet. Hver gang dit nuværende urinal bliver brugt, vil der blive brugt mange liter vand, som i sidste ende kunne have været rent drikkevand, derfor er der forsket i muligheder for at kunne undgå denne type vandspild i dagligdagen, og løsningen er allerede på markedet.

urinaler

Reklamér samtidig med at du signalere miljøbevidsthed

Stort set alle steder man har urinaler, er der mulighed for at bruge penge på noget, som virksomheden der har toilettet, sælger. Derfor er der blevet plads til, at dine kunder kan se, hvad du vil reklamere for på dit urinal.

Det virker ikke søgt at reklamere på toiletter, da man som regel altid har ekstra tid til at kigge på enten plakaten eller klistermærkerne, som hænger på væggene, derfor kan man med god samvittighed gøre sine kunder opmærksomme på, at du har tilbud på noget. Reklamen sidder på toppen af urinalet, så dine gæster kigger ned og kan læse på det.

Danskerne og europæerne generelt er blevet meget miljøbedste og kan godt lide at signalere, at man gør noget for miljøet, derfor kan du nu som virksomhed komme til at signalere det samme overfor dine kunder.

Rengøringen bliver nemmere med vandfrie urinaler

Vandfrie urinaler er lettere at gøre rene end det almindelige urinal. Du har ikke samme behov for at skulle bruge grove rengøringsmidler, da urinalet er produceret i polykarbonat og lader vandet glide direkte ned i spærresystemet, som er designet til ikke at kunne sende gasser og dårlig lugt tilbage nedefra. Du vil derfor nemmere kunne holde hygiejnen i top, når det gælder dårlig lugt og grimme pletter.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".