Test af iRobot Roomba 581 robotstøvsuger – hunden i transportkasse til hunde

Jeg har igennem længere tid gået og sukket overen billig robotstøvsuger, jeg synes nemlig det er så smart at man kan komme hjem fra den hårde arbejdsdag og så lave noget sjovt med venner uden at skulle få dårlig samtidighed over at man mangler og støvsuge. Det skal lige siges at jeg bestemt er den type der hader og støvsuge!

Jeg har kigget meget på en iRobot Roomba 581

Jeg er ikke typen der impulskøber teknik udstyr til hjemmet, jeg ynder der imod at læse en masse guides og spørge en masse mennesker til råds inden jeg kaster mig ud i selv købet, derfor har jeg læst rigtig mange iRobot Roomba 581 tests, jeg har faktisk også læst rigtig meget om de andre robotstøvsugere fra iRobot serien, men det er iRobot Roomba 581 der får de bedste anmeldelser.

Transportkasser skaber sikkerhed

Jeg har netop købt en transportkasse til hunde her som det er planen jeg skal bruge bla. når jeg skal ud og træne med vores hund i det lokale hundetrænings center. Jeg elsker min hund over alt på jorden og går meget op i dens velbefindende. Faktisk er vi så heldige at hunden næsten aldrig er alene hjemme. Det er jo en luksus kun de færreste har.

Andre relevante links:
http://www.robotstøvsuger.org

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

One Response

  1. Det er måske lidt ondt at hunden skal sidde i en transportkasse hele dagen imens du ikke er hjemme!

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".