Skiferier for alle

Efterhånden findes der tusindvis af skisports destinationer i Europa, som danske turister besøger hvert år. Det er alt fra lande i Østeuropa til Frankrig og de resterende lande i Norden. Danskerne elsker at stå på ski – desværre har vi ikke nogen bjerge, som gør det muligt i vores eget land. Derudover er vejret aldrig koldt nok i længere tid.

Derfor må vi søge andet sted hen, for at dyrke vores passion for skiferie. Dette kan ske i et land som Østrig, Schweiz, Frankrig eller måske Italien. Her vælger mange danske turister at tage hen for at dyrke deres elskede hobby. Turen dertil foregår ofte i Bil. De senere år er flere dog begyndt at vælge fly, da flypriserne bliver billigere og billigere. Derudover så slipper man også for den lange køretur helt ned til alperne, hvor man både kan komme ud for dårlige vejforhold og lange køer. Der er ikke noget mere irriterende en at side og vente på motorvejen, hvor man kun bevæger sig sneglefart. Alt dette undgår man ved at tage et fly til en lufthavn i nærheden at det skisportssted man skal til. Herfra kan man blive fragtet med bus ofte indenfor en time eller to kørsel.

Udsigten fra bunden af et bjerg og op mod et skisportssted i alperne er helt fantastisk. Køreturen derop giver dig et indblik i det barske landskab som man kommer til og befinde sig i under ens skiferie. Skiferie i Norge og Sverige er dog noget helt andet. For det første er det mere noget for familier med børn, og i et land hvor landskaberne ikke er så barske. Derudover er der klart mere kulde. Solen er ikke så tit fremme, men dette giver derimod bedre sne til at stå på ski. Så hvis du er til god sne så det klart her du skal tage hen.

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".