Printer-blæk på internettet?

Det sker på et eller andet tidspunkt for os alle (desværre): Vi løber tør for printer-blæk! Det skete forleden for mig og min HP Laserjet P1505. I frygt for meget høje priser og begrænset antal forhandlere, gik jeg på udkig efter den helt rette sorte blæk-patron til printeren.

Til min store positive overraskelse var det meget hurtigt og meget nemt at finde på Inkclub.com. Det eneste jeg skulle gøre var at vælge min printer-model i deres oversigt, og så fortalte de mig hvilken type blæk jeg skulle bruge. Det var herefter meget hurtigt at vælge den og få den bestilt.

Det eneste negative ved denne e-handels oplevelse var at jeg ikke fik klart at vide hvornår jeg kunne forvente den leveret, og der var hele tiden en vis tvivl om hvorvidt den pågældende blæk så egentlig passede til lige præcis min printer.

Jeg regner med at modtage blækken i morgen (bestilte mandag), og så må vi se om den passer i. Ellers skal jeg nok skynde mig at rette den anmeldelse til en væsentlig mere negativ tone 🙂

About the author

Written by Peter

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".