Nomess – stilrent design!

Nomess er et forholdsvist nyt firma. Men hvad er Nomess egentlig? Nomess er et firma, som er kommet på det helt rigtige tidspunkt. Nu om dage betyder design næsten alt. Det er en af de aller vigtigste faktorer, som spiller ind, når man skal have nyt hus. Og det gælder ikke kun huse. Design er en stor faktor i næsten alt! Det er nærmest lige meget, om det er tøj eller indretning af huset, eller om det er en helt tredje ting. Nu vil jeg fortælle lidt om, hvad Nomess laver, og hvad man kan købe fra dem.

Nomess er som nævnt tidligere et rimeligt nyt firma. De levere ting til opbevaring i et virkelig stilet design. Og det er jo helt perfekt, for det er nærmest som at slå 2 fluer med ét smæk. For det første er det jo virkelig grimt, hvis der roder. Og hvis man så kan få fjernet alt det her rod, og puttet det et sted, så der bliver orden på samme tid med, at det sted, man putter sine ting ned i også er pænt, er det hele jo super! Du kommer af med rodet og gemmer dem væk et sted, som er pænt.

Lige købt fra Nomess

Jeg har lige netop selv købt en hel del ting fra Nomess. Det jeg købte var en beholder, som jeg kan putte alt i min make up i. Jeg fik den i sidste uge, og jeg er er allerede helt utroligt glad for den! Den fylder ikke rigtig noget, og den er også ganske pæn, synes jeg i hvert fald selv, så det kunne ikke være bedre. Og den var ikke engang særligt dyr faktisk! Nomess tilbyder en helt masse gode priser, og super god service, så det kan klart anbefales!

http://www.cahetu.com/maerket/nomess.html

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".