Netskobutik.dk gør det godt!

jeg har netop handlet et par eccosko fra netskobutik.dk, og jeg er yderst tilfreds med handlen og vareren. Jeg bestilte fredag aften, og skoene var allerede på vej med posten mandag, og fremme tirsdag!

Egentlig var jeg lidt skeptisk inden min handel på siden fordi deres emærke linkede til emærkets hjemmeside så man kunne verificere at de virkelig var emærket, jeg skrev dog en mail til ehandelsfonden (som står for emærket) og de bekræftede at butikken var emærket, derfor kastede jeg mig ud at bestille min nye ecco sko til 900kr.

Hvis man skal sætte fingeren på noget der irritere mig ved handlen så er det at fragten ikke er outlinet i kurven, så jeg troede længe at fragten var gratis, ja faktisk lige indtil jeg gik i gang med at checke ud, så kom fragt prisen oven i, og det var lige før jeg sprang fra i sidste øjeblik. Dog var fragt prisen så lav jeg at lige kunne klare det.

Jeg kan varmt anbefale netskobutik.dk

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

2 Responses

  1. Tak for den anmeldelse, jeg sad netop på vippen til at bestille og den fik mig til at gå det sidste stykke 😀

    Reply
  2. Jeg har aldrig købt sko på nettet, så derfor vil jeg spørge: Fungere det? Og hvad med at få den rigtige størrelse?

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".