Nemt at teste

Som forælder til ikke mindre end 3 teenagere kan man jo ikke undgå at blive bekymret over, hvad der sker i verden, vel? Det gælder både ude i den store verden og på lidt tættere hold. Der er så mange faldgruber for dem, og det er så forbandet nemt at falde i dem. Tag nu for eksempel misbrug af stoffer – det er da et område, der kan give alle forældre søvnløse nætter, ikke? Og det er jo ikke blevet nemmere nu, hvor debatten om frigivelse af for eksempel hash raser.

Hash ER farligt

Meget af debatten kører på, at der er gode resultater med at bruge THC, som er det aktive stof i hash, til at mindske sygdomme og lindre symptomer. Og tag ikke fejl – det er da helt fantastisk glædeligt! Men at man kan bruge hash medicinsk under kontrollerede forhold og i nøje kalkulerede mængder til at hjælpe syge mennesker, betyder jo på ingen måde, at det ikke er farligt. Det ville jo svare til at sige, at stofferne i for eksempel stærk nervemedicin ikke er farlige, for de bruges i medicin. Det er jo topmålet af dumhed.

Er hash farligere end tobak og alkohol?

Ja og nej. Der er ingen diskussion om, at tobak og alkohol er giftigt, og det kan man bare ikke modsige. Men at disse to stoffer er giftige, betyder jo ikke, at vi så¨bare kritikløst skal åbne markedet for endnu et stof, der uomtvisteligt har voldsomt negativ effekt på hjernen, vel?

Skulle man gøre noget, skulle man snarere forbyde tobak og alkohol end frigive hash.

Man kan teste sin børn

Vi har i vores husstand en nultolerance for stoffer – også for hash. Og vi tester vores børn med de i øvrigt fremragende og ganske billige hash test, som man kan købe på nettet. Det har vores børn ingen problemer med, da de jo ser, hvad der sker med deres kammeraters indlæring og sociale liv, når de kommer ud i et misbrug af hash.

Man kan også teste for narkotika generelt – se mere om det her – men det har vi kun gjort 2 gange. Vi gør det sikkert igen senere. Hvad med dig? Tester du dine børn?

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".