Mikrofon og høretelefoner

Jeg elsker god lyd
 Billigere på nettet 

Jeg har elsket lyd og musik så langt tilbage, jeg kan huske, og det er klart, at jo mere jeg kommer ind i de finere nuancer i musik og lyd – jo større krav stiller jeg til det udstyr, jeg bruger til min hobby og passion. Nu er jeg ikke ligefrem en Rockefeller, så jeg er nødt til også at se på, hvad tingene koster. Faktisk har jeg engang solgt noget gammel guld for at få råd til en ny guitar, men i dag kan jeg godt se, at jeg skulle have ventet med de guldpriser, der er gældende nu 🙂 I  stedet må jeg af og til tage et gratis hurtig lån for at få enderne til at hænge sammen.Som nævnt i indledningen har jeg altså den her passion med lyd og musik. Jeg spiller selv på flere instrumenter, jeg mixer lyd og jeg er – mere end noget andet – storforbruger af musik. Og det betyder, at en stor del af mine frie midler faktisk går til at købe udstyr. Og sådan har det vel været i over 20 år efterhånden. I begyndelsen måtte jeg køre til nærmeste større by for at købe mine ting i den lokale musikbutik, hvor de i øvrigt havde et vældigt godt udvalg af musikinstrumenter og elektronik til ditto. Men billigt vat det sgu ikke!

På nettet sparer jeg nemt over 30%

I dag køber jeg flittigt ind på nettet, og jeg har vel efterhånden prøvet de fleste butikker online med den slags udstyr. De er faktisk gode alle sammen, men der er én af dem, der skiller sig ud grundet både priser, udvalg og kvalitet. Og da mange af mine venner (faktisk dem alle) deler mine interesser, har de bedt mig om at skrive lidt om det og komme med et par eksempler. Og som den flinke fyr jeg er, gør jeg selvfølgelig det! Og hvorfor ikke dele, at jeg faktisk ofte sparer over 30% på nettet i forhold til almindelige butikker?

Mikrofoner

Jeg har adskillige mikrofoner og stativer til dem. Nogle er USB mikrofoner og andre er trådløse mikrofoner. Ved at købe dem hos Danguitar (det er nemlig den butik, jeg skriver om) har jeg råd til at have præcist de mikrofoner, jeg gerne vil have, og det er jo ikke så ringe endda, vel?

Trådløse Mikrofoner – her kan du se dem

Høretelefoner

Når jeg mixer, bruger jeg faktisk altid høretelefoner. Dels er min kone meget støjende, og dels kan jeg godt lide at isolere mig helt far resten af lydbilledet, når jeg skal fintune nuancerne. Og intet er mere effektivt til det end at have nogle gode hørebøffer! Jeg har faktisk flere af slagsen, for der er jo jævnligt nogle af gutterne, der gerne vil lytte med – og man skule da være ne skidt karl, hvis man ikke kunne tilbyde sine venner at lytte med på hovedtelefoner. Og mange gange er det bedre en for eksempel højtalere.

Hvis du nu sidder og tænker: “Han må da være en totalt nørd i forhold til lyd og musik?”, har du helt og aldeles ret. Men det er nu min passion og sådan er det!

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".