Meebox – godt og billigt webhotel / webhosting

Jeg har længe været på udkig efter et rigtig godt webhotel, desværre hænger de ikke sådan lige på træerne, eller det synes jeg ihvertfald ikke. På min vej omkring har jeg været en del forskellige steder. I123, gigahost, one og såmænd også et smut forbi surftown. Det har altsammen været OK, men ikke sådan rigtig godt.

Meebox rykker tilgengæld – og er samtidigt billigt. Eller de har både billige og pro løsninger. Vi har ikke selv en billig løsning, men jeg har hørt fra rigtigt mange at de billige løsninger er rigtig gode!

Service
Service er en af de paramentre der går rigtig højt hos mig, specielt hvis der opstår tekniske problemstillinger, men også på dagligdags spørgsmål. På det tekniske forventer jeg helt klart et hurtigt svar, og selvfølgelig også at der tages hurtigt hånd om problemerne. Det gør Meebox, fx. oprettede jeg sidste år en support tråd juleaften omkring klokken 23. Den fik jeg svar på indenfor få minutter. Det er sikkert tilfældigt at supporteren netop sad og var klar til at svare på tickets, men jeg synes det siger rigtig meget at de svare på dem klokken 23 juleaften.

Cloude
Det henvender sig nok mere til de tekniske læsere, men det betyder ganske kort at der er flere computere om at styrer din hjemmeside, hvis den ene så skulle gå ned, ja så tager den anden bare over, og det betyder alligevel en del i tilfælde af server nedbrud, hvilket jo sådan set kan ske for alle hosting firmaerne.

Lightspeed og cache
Meebox’s pro servere kører med lightspeed i stedet for apache2, jeg er ikke så stærk i den tekniske forskel på de to, tilgengæld så har jeg noteret mig en kraftig nedgang af vores loadtider i webmaster tools efter skiftet fra apache2 til lightspeed. I samme vending blev der lavet server cacheing, hvilket også har givet en market løft i loadtiderne.

Egentlig så har jeg en affiliat aftale med meebox, men jeg synes faktisk at de fortjener at få kredit uden at der bruges affiliate aftaler til det, det giver vidst også lidt mere troværdighed til min artikel.

Ny stiftet bekendtskaber
Slutteligt vil jeg gerne nævne 2 nye hosting selvskaber hvor jeg hoster små sites, domaindirect og unoeuro, begge virker ret seriøse og svare forholdsvist hurtigt og præcist på support tickets. Domaindirect har iøvrigt et lille og gratis webhotel.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".