Max Mardorf sælger huse

Det er nok ikke verdens nemmeste marked – altså ejendomsmarkedet siden 2008. Men der er nogle i branchen, der klarer sig – og godt endda. En af dem er Max Mardorf, ejendomsmægler og valuar i Hvidovre. Han driver den lokale Home, og det har han gjort i mange år. Han har også deltaget i TV2 programmer som ekspert blandt andet. Du kan besøge ham på enten hans LinkedIn profil: Max Mardorf på LinkedIn eller her. Hr. Mardorf er i øvrigt en meget aktiv herre i lokalsamfundet, og mon ikke en lille del af forklaringen på succesen ligger der?

 

Max Mardorf er optaget på 360-online listen – det kan du se her: http://www.360-online.dk/listings/max-mardorf-home-hvidovre

Enhver dygtig ejendomsmægler ved, hvor vigtigt det er at have et indgående lokalt kendskab, men jeg tror nu ikke, det er af rent kommercielle årsager, at Max Mardorf er så lokalt engageret. Han har ganske enkelt et stort hjerte for bl.a. svømning, og han er vældigt involveret i diverse klubber på det felt. Faktisk har han i mange år været livredder i Østerbro Svømmehal!

Max har også haft mange aktive år i Rotary, og han har også undervist på Niels Brock i en årrække. Alt i alt en meget aktiv herre, kan vi vist roligt slå fast.

 Lån 


Inspireret af historien om Max Mardorf er det vel på sin plads at nævne noget om det felt, der er uløseligt bundet sammen med ejendomsmarkedet – nemlig lån. Det er jo de færreste, der kan købe et hus uden at skulle låne penge i form af realkredit. Nogle låner faktisk også til udbetalingen på et hus, og det sker ofte udenom banken via de mange tilbud på online lån.

Mange vælger at benytte en af de hjemmesider, der samler de største og bedste långivere ét sted, da det ganske enkelt er nemmere på den måde. Her er to eksempler på den type lånesider:

SMS lån

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".