Magento som webshopsystem

I forbindelse med vi skulle have lavet en webshop, undersøgte vi markedet for at finde ud af hvilket system vi skulle bruge. Efter lang tids overvejelse faldte vores valg på Magento, som er et opensource system. Det er vist endda det allerstørste, hvilket jo har nogle fordele i at det er gennemtestet og der er udviklet en masse extensions.

Det var blandet andet en af grundende til vi valgte en Magento Webshop, men også fordi vi havde læst rigtigt godt om det. Vi havde dog først en diskussion omkring hvor vidt det skulle være opensource eller om vi skulle vælge en af de hosted løsninger. Efter lidt hurtig research faldt valget dog hurtigt på at det skulle være et opensource system, da vi have en del krav til specifikationer, som vi fandt ud af hurtigt kunne blive dyrt, hvis det var et lukket system.

 

Så skulle vi så finde ud af hvilket opensource system der skulle bruges. Vi fik hurtigt skåret feltet ned til to nemlig Prestashop og Magento. Vi valgte Magento da det skulle være det største og bedst til mere komplekse opgaver.

Erfaringer med Magento

Nu har vi så brugt Magento i et par måneder, og vi har været rigtigt tilfredse. Det har været lidt at bruge og så er der så mange extensions, så vi har faktisk ikke haft brug for at skulle have noget kodet fra bunden.
Det har desuden været ret let at søgemaskineoptimere siden, da mange basis ting allerede er i orden og ellers så har vi kunne downloade en extension der har kunne løse de små ting der var. Vi har dog fået en udvikler til at installere dem for at være på den sikre side, men det er ret simpelt så det er ikke noget der koster mange timer.

Vi har altså været rigtigt tilfredse med Magento og skulle vi lave en ny webshop på et tidspunkt, så bliver det helt sikkert en Magento Webshop igen.

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".