Løbehjul til enhver smag, og lyst

Har du også lagt mærke til et forholdsvist nyt tohjulet transportmiddel i gadebillede udover cyklen? Det har du sikkert, for løbehjul bliver mere og mere populære og anvendte af både børn og voksne. Både som legetøj og som transportmiddel.

Løbehjul – nu kan det klappes sammen

Som legetøj har børn løbet på løbehjul i mange årtier. Primært mindre børn har haft glæde af dette stykke legetøj, lavet af træ med gummihjul – eller i gamle dage med træhjul. Tilbage i 90’erne kom så hele bølgen af de sammenklappelige aluminiumsløbehjul og revolutionerede markedet. Pludselig blev løbehjulet allemandseje – og ikke kun for små børn, men også for de større, for teenagere og selv for voksne mennesker. Folk i byerne fik også øjnene op for løbehjulets værdi som transportmiddel i en storby fyldt med bilkøer og trafikpropper. Og det at løbehjulet kunne klappes sammen og ikke fylde meget gjorde det mere praktisk end cyklen for mennesker, der arbejder på kontor.

Mange typer af løbehjul

Siden da er der udviklet videre på løbehjulet og det fås i dag i mange typer og til flere formål. På arbejdspladser som f.eks. store lagerhaller, på sygehuse og i lufthavne anvender man store løbehjul til transport over større indendørs afstande. Som legetøj er løbehjulet udviklet til alle aldersklasser. Og så er der også trick løbehjulene. Sidstnævnte er specialkonstruerede løbehjul som unge mennesker bruger på samme måde som rulleskøjter og skateboards. Altså ofte som en decideret livsstil med kørsel på ramper og i skateparker i byerne. Kørsel på denne måde, kræver specielle løbehjul, der er konstrueret til at kunne klare den hårde behandling det er at køre på ramper og lave tricks.

Køb det løbehjul der passer til dig

Der findes også specielle løbehjul med store hjul der anvendes til sport og motion. Endda på topplan. Det er et godt alternativ til cykler og inline-rulleskøjter hvis man både vil have fart, motion og træning af benmuskler. Uanset hvilken årsag du har til at købe et løbehjul, så ønsker vi dig god fornøjelse med din nye hobby.

About the author

Written by Janni

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".