Legetøj fra Emmasverden

Vi er for lidt over 2 måneder siden blevet forældre, det er i sig selv en stor omvældning, og i den forbindelse åbner der sig en hel ny verden. Ikke kun fordi hele ens bliver lavet om, men også fordi man lige pludselig skal til at købe nogen andre ting i andre butikker end man er vandt til.

En hurtig søgning på google afslører hurtigt at legetøj er bredt område med mange virksomheder om budet, og det gør det bestemt ikke lettere. Vi har forvanen at købe julegaverne online da det spare os for en masse stress, så selvfølgelig leder vi også efter den lille nye piges julegaver online.

Det er mit første bekendt skab med en netbutik der sælger legetøj, men det er helt sikkert ikke den sidste. Vores valg faldt på Emmasverden, mest pga de lave priser. Handlen i sig selv er gået glat nok og der har ikke været nogen problemer med det, en ting der irritere mig omkring den er dog at vores pakke er blevet leveret uden omdeling, og en pointerne ved julehandel på nettet er netop at man kan få leveret gaverne helt hjem til døren.

Vi er på intet tidspunkt i processen støt på at pakke skulle være uden omdeling, så det undre mig selvfølig meget at den bliver sendt på den måde. Alt andet omkring handlen har været i orden, leveringstiden lå på 5-6dage fra bestilling, og det er jo acceptabelt her i jule måneden.

Vi har hos Emmasverden købt noget aktivitets legetøj til vores lille prinsesse.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".