Laboratorievægte i forskellige prisklasser

Ved køb af en Laboratorievægt er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvor meget du er villig til og betale, samt hvilket behov du har brug for den til og udfylde. Der findes nemlig mange forskellige typer, som hver har sine egenskaber. Nogle vægte har nemlig flere funktioner og andre og dermed kan prisen for en laboratorievægt varierer derefter. Så hvis du skal ud og købe en sådan vægt, så tænk en ekstra gang før du køber. Herunder vil der komme forslag til hvilken slags laboratorievægt du kan købe, afhængig af pris og evne.

Leder du efter en laboratorievægt, som ikke har så mange ekstra ordinære funktioner, samt til en forholdsvis billig pris så er modellen JSGV40 en fornuftig anskaffelse. Den har evnen til og kunne veje genstande på op til 50 gram, samt en nøjagtighed på helt ned til 0,005 gram, hvilket er meget præcist. Prisen for denne lille laboratorievægt ligger i den lave ende af pris skalaen, nemlig 1129,- set hos vægteeksperten.dk. Her kan du også købe finde andre laboratorievægte med andre funktioner og til højere priser hvis det skulle være det du leder efter.

 

Et eksempel på en vægt med større kapacitet hos samme udbyder er modellen iBalance100, som i forhold til JSGV40 har en dobbelt så stor kapacitet, nemlig på 100 gram. Derudover har den en nøjagtighed på helt ned til 0,005 gram. Denne vægt kan også måle i ounces, pund, milligram mv. Prisen for denne laboratorievægt er 1459,-

Er du derimod interesseret i en laboratorievægt, som kan udfylde alle de behov en sådan vægt skal, så er modellen iBalance601 noget for dig. Denne vægt har alle de nødvendige funktioner til måling og vejning. Den kan veje genstande op til en vægt på 600 gram, samt med en nøjagtighed på 0,01 gram. Prisen for denne vægt set hos vægteeksperten.dk, er på 3199,-, hvilket er en yderst fornuftig pris.

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".