Komme myrer til livs

Så var det endelig tid til den store generalforsamling i vores ejerforening. Som sædvanligt blev der drøftet alt lige fra haven til fliserne omkring husene. Men et af de mere bemærkelsesværdige emner dette år var skadedyr. Jeg havde godt nok bemærket myrerne rundt om huset de sidste par år. Men det var ikke noget, som kanel og kogende vand ikke kunne klare. Men Erna nede i nummer 40 var af en helt anden holdning. Nu skal der ske noget effektivt ! Så hun havde ringet rundt til nogle forskellige skadedyrsbekæmpere for at forhøre sig om priser og garanti. Hun havde fundet frem til en venlig og dygtig skadedyrsbekæmper der kunne tilbyde serviceaftale.

Her kan man bare ringe, så snart man har mistanke om eller ser Myrer & flyvemyrer. Helt ufarlig bekæmpelse af myreproblemer. Så det er helt sikkert noget vi går videre med. Selv om der var flere af naboerne, der havde sprøjtet hver en tissemyre med myregift i mange år, så er det demokratiet, der tæller i vores nabolag. Det er flertallet, der bestemmer.

Nu er det heller ikke så tosset at have foden indenfor hos et skadedyrsfirma.

Men har jo altid problemer med det ene eller andet. Så kan de lige så godt slå to fluer med et smæk. Sølvfisk har vi tit på badeværelset og i sengen. Det er ikke rart. Vi har også haft væggelus i sengen. Det kan jeg betro, absolut heller ikke var nogen særpræget fornøjelse. Men her til foråret så går vi altså i gang. De fleste af husene herude bor jo ovenpå en myretue, så de skal nok få kam til deres hår, når de kommer i deres rumdragter med gasmaske og hælder gift ud i enhver have på græsplænen og under fliserne, så insekterne med vinger ikke kommer indenfor.

Vi vil jo gerne have huset for os selv. Det er bare at spørge Erna om det samme – hun indstemmer helt klart. Jeg kan godt huske, hvordan hun beklagede sig sidste forår, hvor hun var i udlandet. Da hun kom hjem, var hele huset invaderet af røde og sorte myrer indenfor. Hun var ved at gå ud sit gode skind og bad hendes mand, Ove om at finde ud af noget lav-det-selv. Derefter blev han sendt i Bauhaus, jem og fix. Det hele endte med at han fandt noget i boraks, der tog den værste del af problemet. Men i år bliver det anderledes.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".