Køb af skiudstyr online

Vinteren nærmer sig og ligesom mange andre danskere, ser jeg ikke særlig meget frem til selve vinteren og de kolde måneder herhjemme i Danmark, men jeg “varmer” mig ved tanken om skisæsonen og alperne!

I dette indlæg vil jeg anmelde køb af skiudstyr online, ved en dansk forhandler.

Vi er meget vilde med skisport i min familie og jeg håber at jeg kan komme afsted minimum 2 gange i den kommende sæson. Den første tur er planlagt til d. 14. December og 5 dage frem. Jeg er ved at være meget utålmodig og for at slå ventetiden ihjel, er jeg begyndt at forberede mig så godt jeg kan – særligt når det kommer til skiudstyr. Det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr 🙂

Efter en hurtig status i garderoben, stod det klart at det jeg mest manglede at opgraderer når det kommer til skiudstyr, var min hjelm. Nu er det ikke alle danske ski-entusiaster som står med hjelm, men for mig er det en meget vigtig del af sporten. Alt andet er simpelthen for dumt.

Mine krav til hjelmen inden købet var:

– Den skal være sikkerhedsgodkendt

– Den skal være sort

– Den skal helst være af mærket BERN

Dansk skiudstyrs-shop

Efter at have gransket nettet for forhandlere af sorte BERN skihjelme faldt jeg over en dansk shop som hedder Blacksnow.dk. Her forhandler de et forholdsvis stort sortiment af de omtalte hjelme, og det var også jeg endte med at købe hjelmen.

Det endte med at blive en BERN Baker Hardhat i sort:

BERN Baker Hardhat

Jeg har været meget tilfreds med købet hele vejen igennem. Selve købet på siden gik som man kan forvente – godt, og jeg fik besøg af postmanden 2 dage senere. Det er meget tilfredsstillende eftersom jeg bestilte en aften klokken cirka 21.

About the author

Written by Peter

Currently there is no additional info about this author.

One Response

  1. Jeg vil gerne støtte op omkring denne anbefaling. Har selv købt skibriller til min søn hos Blacksnow.dk og det fungerede rigtig fint. Det vigtigste var selvfølgelig min søns glæde ved de nye briller.

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".