Japanske kokkeknive hos santoku.dk

Jeg er egentlig ikke den store kok, men jeg kan godt lide at lave mad – hvis jeg altså har nogen ordentlig redskaber! Mit nuværende knivsæt er et billigt et fra bilka som jeg har haft meget længe, det får engang imellem en tur med strygestålet og fungere da egentlig også meget godt. Men nu bliver jeg 30 her om 1 uge, og har i den forbindelse aftalt med konen at jeg står for min egen gave, og det er jo altid dejligt 😉 Så det jeg gjorde forleden dag var at hoppe en tur ind på santoku.dk og bestille en Santoku Nagomi 18 cm som er en japansk kokkekniv, den dukkede op med posten i går, og så kan i selv gætte hvem der stod for madlavningen 😉

Kniven er forbluffende let og utrolig skarp, faktisk har mine andre knive aldrig været så skarpe som den nye Santoku kniv er. Nu sidder den garvet kok jo nok også tanker “sikke en tumpe”, men når man aldrig har prøvet en ordentlig kokkekniv så ved man åbenbart ikke at det skrammel man har liggende i skuffen i virkeligheden ikke er ret meget værd. Kvaliteten er helt sikkert som lovet!

Nu har jeg ikke haft det vildest brug for service hos dem, men jeg lader som reglen lige en email gå i retning af butikken inden jeg køber noget, og den svarede de hurtigt og præcist på 🙂 Derudover så kom der også lidt reklame for deres kommende salg af espressomaskiner, og dem kan jeg se at de så har fået på sitet nu!

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".