Inden din flyrejse

Det er dagen før din flyafgang, og før du skal af sted, er der nogle vigtige ting at gøre. De er bestemt værd at huske på – og super træls at glemme!

 

Opladning

Din telefon, din iPad, din computer, børnenes spil, din barbermaskine, din GPS og alle de andre elektriske apparater, du planlægger at medbringe, bør alle være fuldt opladede før din tur. Rejser du for eksempel til USA, så sikr dig, at du har adaptere og konvertere. Har du ikke fået købt dem, kan du finde dem i lufthavnen.

Gå i banken
Sørg for at have kontanter – både små og større sedler. På den måde undgår du dyre vekselpenge, når du ankommer og sparer tid ved ankomsten.

Download

Vil du gerne have underholdning til din tur og ikke være afhængig af, hvad de viser på flyet, kan du downloade shows og film til din iPad etc. Gør det, mens du er på Wi-Fi hjemme.

Pakke

Du har forhåbentlig pakket her en dag før afgang. Gå igennem din kuffert, og sikr dig, at du har alt med. Tjek også vejret på din destination, og se om du skal gøre nogen justeringer med din pakkede garderobe. Vej også din kuffert med indhold, så du er sikker på, at du holder dig indenfor vægtgrænsen.

Kreditkort

Planlægger du at bruge kreditkort, så ring til din bank eller kreditkortselskab, og informer dem om dine rejseplaner, så du ikke risikerer, at dit kort pludselig bliver spærret.

Gør dit hjem i orden

Gå ud med affaldet, vand planterne, få styr på vasketøjet og tøm ud i køleskabet. Det er rart, at når du kommer hjem fra en rejse og er træt, at hjemmet er pænt og ordentligt, og du ikke har mere vasketøj, end det du kommer hjem med.

Endelig så husk at søge om erstatning ved flyforsinkelse.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".