hvordan vælger man webhotel

Der er mange meninger om webhoteller i Danmark, både gode og dårlige. Og i en periode har der nok også været lige så mange udbydere som der har været meninger. Faktum er, at hvis man gerne vil have en god og stabil hjemmeside, så må man også lidt til lommen. Alle der har haft eller som har en hjemmeside har helt sikkert prøvet både gratis tjeneste, men også de helt billige webhoteller. Faktisk er denne her hjemmeside også startet på et meget billigt webhotel, men af skade er jeg blevet klog og derfor har jeg i dag valgt at investere bare en lille smule penge i et ordentlig sted til min hjemmeside.

Begreberne skal man have styr på
Hvis man er helt grøn i hjemmesiden verden så er der nogen begreber man skal sætte sig ind for at komme godt fra start. Fx. er der PHP og ASAP som er to vidt forskellige måder at bygge en hjemmeside på. Heldigvis levere wikipedia som altid god læsninger, og i det her tilfælde er det om internetbegreber. Det er must read hvis du er helt ny.

Heldigvis er der i de senere år kommet det man kalder 1 kliks installationer. Det betyder i alt sin enkelthed at man kan få sin egen hjemmeside med blot 1 klik med musen, og det er altså ret vidunderligt, også selvom man har haft hjemmesider før.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".