Hvad skal jeg være opmærksom på ved leje af festtelt?

teltudlejning i københavn

Et festtelt kan i mange tilfælde være en god løsning, da man kan holde festen lige i baghaven, det bliver nemmere at veksle mellem at være udenfor og indenfor, hvis vejret indbyder til det, opsætning og nedtagning af teltene er lettilgængeligt, og der findes mange flere fordele ved leje af festtelt.

Der er dog nogle forskellige ting, man bør være opmærksom på i forbindelse at leje et festtelt, hvilket kan være fordelagtigt at være ajourført med, inden man bestiller festteltet, således man ikke overraskes over noget på efterbevilling. Dermed er der ligeledes nogle forskellige overvejelser, man bør gøre sig, inden man bestiller festteltet, for at få den rette størrelse af teltet til de rette priser af teltet.

teltudlejning i københavn

Priserne afhænger af forskellige ting

Der er en del forskellige ting, der har indflydelse på priserne på leje af festtelte, hvilket naturligvis er gældende teltet størrelse. Jo større teltet skal være, jo højere vil prisen ligge, men det er på den anden side også vigtigt at få den rette størrelse på teltet, således man opnår den optimale fest, hvor der er god plads til alle. Herudover bør man også overveje, hvorvidt man ønsker gulv til teltet, da teltlejen også stiger en smule, såfremt man ønsker at få gulv med til teltet.

Det er hos nogle teltudlejningsfirmaer muligt at få opsat og nedtaget teltet, hvilket naturligvis også vil vise sig en smule i den samlede pris, men det kan også være en fordel at få opsat og leveret teltet, hvis man ikke har tiden eller kompetencerne hertil. Derudover afhænger prisen samtidigt af, om man skal have borde, stole, varmeblæsere osv. med i handlen.

Lejebetingelser er også vigtige at have styr på

Der er forskellige rammer og love, som teltudlejere skal holde sig indenfor, og det kan være en fordel at undersøge, om det givne teltudlejningsfirma overholder love og regler, inden man bestiller teltet, da det kan koste dyrt for dig såvel som for firmaet, hvis ikke reglerne er overholdt. Eksempelvis er en af reglerne, at transportable konstruktioner, der er større end 50 kvadratmeter, skal godkendes hvert femte år, hvilket vises gennem et synligt certifikat på teltet. Er teltet ikke godkendt, skal man søge om byggetilladelse til at have opstillet teltet, hvilket kan være en længerevarende proces. Derfor kan det være en fordel at sørge for, at teltudlejningsfirmaet har styr på dette. Hvis du gerne vil læse mere om teltudlejning i København, er der på nettet god mulighed for at finde yderligere information herom.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".