Hofteholder fra butikki

Jeg har længe været på jagt efter en hofteholder til min kæreste som havde fødselsdag her den 19. marts. Da jeg ikke ved så meget om kvinde undertøj og ikke havde tid til at tage i diverse undertøjsbutikker for at se dum ud, så havde jeg valgt at finde en netbutik med god service og rådgivning.

Efter længere tids søgen faldt jeg så over butikki, faktisk fordi en kammerat fortalte at han havde købt en c-string til sin kæreste i julegave der, og når der sådan er mund til mund anbefalinger, så er det altså fordi noget er rigtig godt! Så jeg måtte da helt sikkert se om jeg ikke kunne finde en hofteholder til min kæreste der.

Men nu er jeg ikke nem at handle med, for jeg ved stort set ikke noget som helst om min kærestes størrelse, udover at jeg godt kan lide den 🙂 Men der er ingen problemer når man skriver til butikki, så får man kyndig og god vejledning! Jeg fik bestilt en lækker hvid hofteholder og den passede helt perfekt!

Der er nu noget over hvidt undertøj, der er et eller andet uskyldigt over det som jeg godt kan lide. Min kæreste blev også super glad for gaven, så nu er alle glade. Jeg har givet butikke 5 stjerner på deres trustpilot, og så fortjener de også lige at få en god kommentar med herfra!

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".