Hårde hvidevarer

Når der skal plænlægges indkøb af hårde hvidevarer så står mange mennesker lidt med håret i posten kassen fordi de ved alt for lidt om det udstyr de skal ud og investere i. Jeg forstår det godt, det er nemlig ikke nemt at holde sig opdatere om noget man køber 2-3 gange livet, det er vel og mærket hvis man får købt den rigtige kvalitet. Hvis man er lidt uheldig med indkøb af vaskemaskine så riskere man hurtigt at den kun holder i en 2-3 år, hvor en tilsvarende kvalitet vaskemaskine nemt holder i 10år.

Vaskemaskiner er ikke min stærke side

Nu har vaskemaskiner aldrig været min helt stærke siden, jeg er nemlig så heldig at jeg har en bekendt som arbejder med dem til dagligt, og jeg spørger derfor ham hvad der er tidens bedste når jeg skal have en ny. En ting ved jeg dog, og det er at der er penge at spare på energien, hvis man vel og mærket er opmærksom på energimærket når man køber nyt, eller brugt for den sagsskyld.

Køkkenmaskiner rykker

Selvom jeg faktisk heller ikke ved ret meget om køkkenmaskiner så har jeg bedt min kone sige et par ord om dem inden jeg besluttede mig for at skrive det her indlæg. Hun sagde 3 ting som jeg lige vil dele med dig.

  1. http://www.udstyrsguiden.dk/kokkenmaskiner/
  2. Kitchen Aid
  3. Køb aldrig en bagemaskine.

Vi har været den heldig, eller uheldige ejer af en bagemaskine, det fungere jo i grunden meget fint, man kan stå op til friskbagt morgen brød hvis man vil det, men chancen for at få nattesøvnen ødelagt er tilgengæld ret stor. Den vi havde larmede nemlig ret voldsomt, og så tog det 3 timer for den at bage et brød! Nu er jeg ikke selv den store køkken mester, men jeg vil mene at jeg godt kan ælde en dej sammen på et kvarter, som så skal have 20-30 min i ovnen bagefter og så er den klar!

 

 

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".