Guide til klargørelse af plæneklipper

Når man skal have plæneklipperen frem fra skuret igen, kan den ofte have lidt svært ved, at komme igang. Der kan både være problemer med, at starte den op, samt problemer med, at få den til at køre ordenligt. Hvis du efterhånden synes, at dette er ved, at være et irriterende moment år efter år, skal du bare følge vores guide – Så vil din plæneklipper også holde i meget længere tid.

Vejledning til tjek af plæneklipper

Før du for alvor går i gang med klargørelsen af maskinen, er det ekstremt vigtigt, at du sørger for, at fjerne tændrørskablerne. Hvis du ikke gør dette, kan maskinen ved et uheld komme til at starte, og så ryger der hurtigt en finger eller to. Når du først har fjernet tændrørskablet, skal du dog ikke være bange for noget som helst – Maskinen har nemlig ikke nogen som helst mulighed for at starte uden denne.

Det første punkt i guiden er egentlig “bare”, at få den rengjort. Alt det græs og skidt og møg der sidder under maskinen, kan nemt medvirke til, at maskinen ikke når op på sin højeste ydeevne – Hvilket betyder, at den kommer til at bruge mere benzin, som betyder, at du vil komme til at betale mere pr. græsslåning.

Når du har fået gjort maskinen ren og nydelig, skal du have fjernet den resterende benzin, da den kan gå ind på påvirke, hvordan maskinen fungerer, når den kommer til at stå i så lang tid, uden at blive brugt.

Efter fjernelse af benzinrester putter du tændrørskablet på igen, og udskifter tændrøret, olien, luftfilter og tændrør. Hvis du vurderer, at der er nogen af tingene, der ikke behøves, at blive udskiftet, er det selvfølgelig ikke noget du behøves. Til sidst skal du have smøret kablerne med noget motorolie, og efterfølgende sætte plæneklipperen i garagen eller kælderen igen.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".