Grafisk design i Århus på højeste niveau

grafisk-design-arhus

Vi har et motto: Gør business smukkere! Med det mener vi, at din markedsføring ikke bare skal fortælle, hvad I er gode til, men også vise det indpakket i et iøjnefaldende og målrettet grafisk design, som er med til at skabe sympati og genkendelse. Det er hvad et grafisk bureau som ThomasKristensen.com fra Århus kan gøre for jer.

Vores kunder spænder vidt – fra den lille virksomhed med behov for udvikling af logo, visitkort og en simpel hjemmeside til globale virksomheder, hvor der skal udvikles en komplet visuel/grafisk identitet med fokus på et internationalt marked. Kunden kan sagtens være en kinesisk fabrikant, som tager kontakt til en grafiker i Århus for at få dækket et behov for at få udviklet grafisk design i europæisk stil, så deres produkter kan være attraktive over for købestærke vestlige kunder.

grafisk-design-arhus

Grafisk design i Århus er en branche, der har udviklet sig til et meget højt niveau efterhånden. Kreative kræfter strømmer til byen, som emmer af ungdommelig gå-på-mod, stærk entreprenør-ånd samt ambitioner om international anerkendelse. Det er i denne højt-til-loftet atmosfære, vi sidder som et team af AD’er, grafiker, webdesigner, fotograf m.m., og udvikler markedsføring til vores kunder.

Vi kan lave layout til alt, hvad der kan designes. Lige fra logodesign, til annoncer, skilte, plakater, flyers, brochurer og emballage, og vi har fuldstændig styr på trykteknikker og papirkvaliteter, så I kan blive rådgivet om, hvad vi mener passer bedst til jeres måde at markedsføre jer.

Online er vi dygtige til at lave smukke og intuitive hjemmesider og webshops, og vi har meget fokus på, at jeres hjemmeside skal have den rette opbyning og indhold, så Google har en god chance for at rangere hjemmesiden højt i søgeresultaterne.

Vi forsøger at komme hele vejen rundt, når vi udvikler markedsføring for vores kunder, og I kan selvfølgelig som kunde udvælge lige præcis de ydelser, I har mest brug for – hvis I ikke har behov for hele pakken.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".