Fuldend garderoben med rabat

Jeg elsker at shoppe og købe tøj, og jeg gør det også ret ofte. Derfor har jeg også et klædeskab fyldt med forskelligt tøj, der er super fedt og lige i skabet. Men sommetider kan jeg tage nok det fedeste tøj på og så alligevel føle, at der mangler noget. Efter en del spekulationer over, hvad det var, jeg gjorde forkert, fandt jeg frem til at jeg simpelthen mangler accessoires! Jeg havde indtil for nyligt næsten ikke nogle accessoires, men jeg er nu blevet rigtig glad for alle de accessoires, jeg købte, da jeg besluttede mig for at fuldende min garderobe med accessoires.

Projekt accessoires

Jeg har ikke kunnet finde ud af at købe dem, og heller ikke lige kunne se for mig, hvad de skulle styles til. Jeg besluttede dog at gøre noget ved det, for hvad nytter alt det fine og fede tøj, hvis der alligevel mangler noget i sidste ende? Jeg gik egentlig ret metodisk til værks og lavede en lille liste over ting, jeg ville lede efter. For eksempel kunne jeg godt bruge nogle bælter, et par tasker, nogle flotte smykker, solbriller og ballerinasko og måske en solhat? Jeg satte en eftermiddag af til at shoppe accessoires, men måtte dog hurtigt opgive projektet, da der var alt for mange mennesker, og alt for mange ekspedienter, der var lige lovlig sælgende.

Shopping hjemme fra sofaen

Jeg tog derfor hjem igen og tændte computeren, og søgte lidt på nettet efter et godt sted at shoppe accessoires. Efter at have besøgt nogle forskellige webshops, fandt jeg endelig en, som jeg synes var rigtig god og overskuelig. Det så ud til at de havde det hele, så det måtte jo være det rigtige sted, jeg var havnet. Jeg har før shoppet tøj på Stylepit.dk, og der har aldrig været nogen problemer med dem, heller ikke dengang jeg desværre var nødt til at sende noget tøj retur. Jeg fandt min lille indkøbsliste frem, og begyndte at søge efter et par flotte bælter. Jeg faldt over et mærke, der hedder Dixie, som havde flere af de ting, der stod på indkøbslisten. Mærket havde både bælter og tasker, og de passede lidt sammen i stilen, så det var jo bare perfekt.

En venindes gode tip

Efter at have søgt hele accessories-kategorien igennem, havde jeg fundet virkelig mange ting, jeg godt kunne tænke mig. Problemet var bare, at der var alt for meget. Jeg ringede til en veninde, som kom over og jeg viste hende alt det, jeg var ved at købe, men som jeg ikke havde råd til. Hun kom med det gode tip, at jeg skulle gå på rabatbanditten.dk, og søge efter rabatkoder til stylepit.dk. Det gjorde jeg så, og der var flere forskellige rabatkoder til stylepit derinde. Hurtig og nemt kunne man få rabatkoder til gratis fragt, 10 % på hele ordren, rabat på bestemte kategorier eller varer og så videre. Jeg besluttede mig for at bruge koden, der gav 10 % rabat, så jeg havde råd til at købe lidt mere.

Råd til et par sko oveni

Det gik nemt med at indtaste rabatkoden på stylepit.dk, og jeg endte med at spare 70 kr. det var lige nok til, at der kunne ryge et par ballerinaer, der var på tilbud, med i kurven. Jeg bestilte og efter cirka 3 dage, kom postmanden med min pakke. Sikke en stor pakke jeg fik, men alle tingene var pakket godt ind, og det hele var, som det skulle være. Det var virkelig fedt at stå med de ting, jeg havde købt på nettet så kort tid efter.

 

En fuldendt garderobe

Alle de flotte accessoires jeg købte har virkelig gjort en forskel! Det er som om mit tøj lige bliver fuldendt af at tilsætte lidt accessoires til det. I starten krævede det lidt tilvænning, at pifte tøjet op med kraftige farver, pasteller og læderdetaljer. Men jeg blevet helt god til det, og er også blevet mere modig. Jeg er hvert fald gået hen og er blevet helt bidt af at anvende accessoires, og næste gang jeg skal shoppe vil jeg helt klart prøve lykken på stylepit.dk igen, og til enhver tid også bruge rabatbanditten.dk igen.

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".