Forsvarsadvokat Peter Blinkenberg

Forsvarsadvokat Blinkenberg

I denne lille anmeldelse ser vi nærmere på hjemmesiden for den kendte forsvarsadvokat Peter Blinkenberg, der har til huse i København. Når vi har valgt at tage netop den hjemmeside op, skyldes det, at den er ganske anderledes end de fleste andre advokatfirmaers – og i øvrigt særdeles troværdig. Og netop troværdighed må siges at være et vigtigt element for en forsvarsadvokat, der i øvrigt har økonomisk kriminalitet som sit speciale. Desværre døde Peter i 2107 🙁

 

Forsvarsadvokat Peter Blinkenberg

Grønningen 171270 København K

Tlf. 42 250 250

Fax: 70 253 435

Først det rent tekniske: Hjemmesiden er bygget i den populære platform WordPress, og det gør den ganske behageligt hurtig at klikke rundt på. Og netop klikke rundt er, hvad man får lyst til, for teksterne er ganske fremragende skrevet, meget oplysende og værdifulde og tillidsvækkende.

Der er en hel stribe af gode forklaringer på de mange typer af sager, som en specialiseret forsvarsadvokat tager sig af. I flæng kan nævnes: Kursmanipulation, mandatsvig, underslæb, insiderhandel, skyldnersvig og sågar også mere “almindelige” straffesager. Fælles for forklaringerne er, at de er skrevet, så lægmand kan læse med og få den overordnede forståelse for disse ellers ganske tunge emner.

Peter var i øvrigt en varm fortaler for dette koncept.

Jeg har ikke selv haft brug for en forsvarsadvokat nogensinde i mit liv, men hvis du har, kunne det være interessant at læse om dine oplevelser med det her i kommentarerne? Måske kender du selv til hjemmesider, der er lavet for advokater, som du gerne vil anmelde? Skriv en hurtig anmeldelse herunder så.

 

 

 

 

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".