Førstehjælpsudstyr kan være en ”livsvigtig” investering

De fleste danskere er enige om, at det er vigtigt at kunne udøve førstehjælp, hvorfor det da også er lovpligtigt at modtage undervisning i dette i forbindelse med det at tage kørekort. Hvis du er usikker på, om det er nødvendigt, at du kan førstehjælp, er det nærliggende at henvise til statistikker, der viser, at over 3.000 danskere hvert år rammes af hjertestop uden for landets hospitaler, hvoraf kun ca. 10 % overlever. Dette er en bekymrende statistik, der primært skyldes, at de resterende 90 % ikke får førstehjælp hurtigt nok – enten fordi der ikke er andre i nærheden, eller fordi de personer, der overværer hjertestoppet, ikke kan udøve førstehjælp.

Førstehjælpsudstyr

Større sandsynlighed for at overleve

Selvsamme statistik viser dog også, at chancen for at overleve er tre gange større, hvis man hurtigt får førstehjælp. Dette i sig selv er grund nok til, at flere danskere bør investere i førstehjælpsundervisning eller førstehjælpsudstyr, så de kan udøve den livreddende førstehjælp, såfremt det skulle blive nødvendigt. I de seneste år er markedet for førstehjælpsudstyr eksploderet, hvilket kun kan siges at være en god ting. Dette udstyr egner sig ikke kun til behandling af folk med hjertestop – førstehjælpsudstyr omfatter nemlig også noget så simpelt som bandage, brandtæpper og iltmasker. Det er dog også muligt at købe genoplivningskits og blodtryksmålere, så man bliver i stand til at yde en komplet førstehjælp, inden den professionelle hjælp kommer frem.

 

Der kan opstå behov for førstehjælp både i hjemmet og på arbejdspladsen. Skader kan opstå når som helst og hvor som helst, og det er således en særdeles god idé at have tilstrækkeligt med førstehjælpsudstyr i både privaten og i virksomheden. Der findes heldigvis et stort udvalg af førstehjælpsudstyr på internettet, som egner sig til både privaten og arbejdspladsen. Vil du gerne sikre, at du kan hjælpe din familie, såfremt uheldet skulle være ude, anbefaler vi således, at du anskaffer dig det mest nødvendige udstyr til førstehjælp. Ligeledes har du som kollega eller virksomhedsejer også en forpligtelse over for de andre ansatte, og derfor bør du/I sørge for, at udstyret er i orden, før behovet opstår.

 

Et klassisk ordsprog lyder, at man aldrig bør gå ned på udstyr, og dette har aldrig været mere sandt, end når snakken falder på førstehjælpsudstyr. Her kan det rette udstyr være forskellen mellem liv og død, et normalt liv og varige mén. Tag førstehjælpen alvorligt – anskaf dig udstyr førstehjælp i dag.

About the author

Written by Dengladeanmelder

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".