Find den rigtig plæneklipper

Når jagten er startet på en ny plæneklipper så er der mange overvejelser man skal gøre sig. Man gør fejlagtigt det at de stormer ud i det først og bestemt byggemarked og køber den billigste plæneklipper de kan finde. Egentlig forstår jeg dem godt, vi vil alle sammen gerne have noget billigt, men ofte ender det med at de enden får købt noget der ikke rigtigt rækker til formålet, eller noget der er så billigt at det er noget bras. Det handler om at finde den rigtige plæneklipper. Og helst første gange, det er faktisk sådan man spare mange penge

Der er nogen ting man skal kigge på inden man køber.

1. Hvor stor er haven? En lille have kræver ikke så meget af din plæneklipper som en stor have.
2. Skal den være selvkørende? En selvkørende plæneklipper gør det ofte nemmere at slå græsset, men den er meget uhandy i en lille have, her vil det være en større fordel med en selvskubber.
3. Hvor meget mos har i haven? Mos kræver at plænen luftes med jævne mellemrum, her kan man få en speciel plænelufter kniv til plæneklippere. Men det kræver din plæneklipper har moment nok til at tvinge den rundt.
4. Skal det være benzin? En benzin drevet motor larmer, det gør en el drevet også, men ikke i nærheden af lige så meget. Derfor kan det godt være en fordel med en eldrevet plæneklipper. Men det kræver at du har mulighed for at tilslutte den, og så selvfølgelig en lang ledning.
5. Automatisk, måske du er mere til en automatisk plæneklipper – også kaldet robotplæneklipper. Det giver en masse frihed, og koster faktisk ikke så meget som de fleste går rundt og tror.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".