Fantasiløse postkasser

Selv synes jeg, at de postkasser, der er sat op ude ved fortovet ud for folks huse, generelt er temmelig fantasiløse i designet, og det er nok heller ikke dem alle, der bliver særligt godt vedligeholdt. Indtil sidste år har vi ikke haft sådan en postkasse, men vi blev tvunget til det af nye regler, der skal forhindre, at postbudene bruger tid på at gå helt op til folks dør.

De skal endda slet ikke stå helt af cyklen mere, for reglerne påbyder, at postkasserne er sat op i en højde, så postbuddet kan aflevere posten uden at skulle stå af cyklen.

Da vi blev tvunget til at sætte en postkasse op, besluttede jeg at gøre lidt ekstra ud af den, så jeg gik i gang med at bygge et helt lille hus til den – men selvfølgelig åbent ud mod fortovet. Jeg morede mig faktisk lidt med den opgave, og jeg fik bygget et nydeligt lille hus med tagpap fra frishop.dk på taget, så det ikke kan regne på vores postkasse.

Jeg byggede huset af noget træ, jeg havde fået til overs fra en anden opgave. Det blev pænt malet med træbeskyttelse, og som afslutning skruede jeg en aluprofil på hver af de to kanter, der vender ud mod gaden.

Det færdige resultat bliver behørigt beundret af naboer og andre, der passerer forbi på fortovet, og jeg modtager tit anerkendende bemærkninger om det lille postkassehus. Flere andre på vores vej har nok fået lidt inspiration, for de har i hvert fald pyntet deres postkasser op.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".