Familiespil og brætspil inspireres af den teknologiske udvikling

Det er de færreste, der ikke allerede har opdaget, at rigtig mange børn er langt mere interesseret i det seneste spil til deres PlayStation 4 eller den nye app til iPad, som de bare skal have. Det har blandt andet haft den effekt, at børn ikke længere tænker lige så meget på brætspil, som de gjorde før i tiden, hvor det bestemt ikke var unormalt at børnene kom hjem fra skole, hev et eller flere brætspil frem fra skabet og lod sig underholde af disse i flere timer i streg – uden afbrydelser. I og med, at børn ikke længere har denne interesse for brætspil, så er producenterne af brætspil (særligt familiespil, som kan spilles af hele familien) begyndt at tænke i andre baner og er begyndt at lade sig inspirere af det, der betyder mest for børn i deres hverdag, hvilket uden tvivl er det seneste indenfor den teknologiske udvikling, hvilket eksempelvis kunne være et nyt PlayStation-spil, et nyt spil til iPhone og iPad eller noget helt tredje.

Familiespil inspireret af teknologi og digitale spil

Der findes rigtig mange forskellige familiespil, der er blevet inspireret af eller tager udgangspunkt i digitale spil eller teknologier, som har fanget børns interesse på den ene eller anden måde. Hvis du har planer om, at dig, din kæreste/kone og dine børn skal til at tilbringe lidt mere tid sammen, så er der ingen tvivl om at et eller flere familiespil er en ideel måde at gøre det på, men der er også en stor chance for, at du tænker på samme vis som mange andre forældre også gør: “børn gider da ikke brætspil længere, gør de?”. Der er ingen tvivl om, at der er rigtig mange forældre, der tænker således og de har sådan set også ret. Børn er ikke længere lige så interesseret i brætspil og familiespil, som de var før i tiden – og så alligevel lidt. Der findes nemlig – som sagt – en lang række af familiespil og brætspil, der tager udgangspunkt af et allerede eksisterende spil – det eksisterer dog ikke som brætspil, men derimod som spil til eksempelvis iPhone og iPad, PlayStation, Xbox eller en helt fjerde spillekonsol.

Familiespil inspireret af Angry Birds

Der er særligt ét spil, der har været med til at inspirere en lang række familiespil og det er Angry Birds. Det startede som et mindre spil til iPhone og iPad, men det varede ikke længe inden det udviklede sig og blev ekstremt stort og udbredt til hele verden. Det betød, at Rovio, der er udviklerne bag Angry Birds, begyndte at tænke på andre måder at tjene penge på denne applikation. Det gjorde de blandt andet i form af, at udvikle flere spil, flere baner og meget andet, som kunne supplere spillet på iPhone, iPad, iPod og lignende enheder. Det var dog ikke det eneste, for de begyndte også at udvikle brætspil og familiespil, der passer perfekt til en hyggelig stund ved spisebordet! Det kan blandt andet købes hos Spilcompagniet.dk

About the author

Written by Knaldhatten

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".