Emma og ambitionerne

Vores datter, Emma, er en meget ambitiøs ung dame, som i hele sin skoletid har stræbt efter at få de bedste karakterer. Også nu, da hun går i gymnasiet, bruger hun mere tid end de fleste andre unge på skolearbejdet, og det bliver da også belønnet med flotte karakterer til hende.

Nu skal hun til at læse til studentereksamen, og hun er noget bekymret for, om hun kan få ordentlig ro herhjemme til at læse, for hendes to yngre brødre er nogle værre krudtugler, og de er for unge endnu til at respektere, at Emma skal have fred og ro.

Derfor spurgte hun for nogle dage siden, om vi ville sponsorere udgiften til at leje sommerhus, hun kan opholde sig i de tre uger, læseferien og eksamen varer. Min kone og jeg tyggede lidt på det, men kunne godt se, at det kunne være en god ide.

Min mand kom i tanker om, at der er et forholdsvis stort sommerhusområde ikke ret langt fra byen, og han mente nok, at det måtte være muligt at finde nogle billige sommerhuse derude, så Emma kan fordybe sig i studierne i fred og ro.

Så han lovede Emma, at han ville forsøge at finde noget velegnet til hende, og da læseferien jo ligger før højsæsonen for sommerhusudlejning, forventede han at kunne finde noget, der er til at betale sig fra.

Det var også nemt nok at finde et lille, men pænt hus ude i det område, og i morgen tager Emma derud for at studere.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".