Emilies giftemål

Vores datter, Emilie, skal giftes om få måneder. Hendes kæreste, som hun har boet sammen med i næsten tre år, har langt om længe taget sig sammen til at fri til hende, og hun gav straks Bent sit ja. De har nu fastsat bryllupsdatoen og er begyndt at planlægge begivenheden.

Deres økonomi er ikke til de helt store armbevægelser, og de vil hellere bruge nogle af pengene på en ordentlig bryllupsrejse end på at invitere alt for mange gæster til et stort og dyrt bryllup. Emilie siger med et glimt i øjet, at så vil hun nok glemme sin p-piller derhjemme, for er der noget mere romantisk end at blive gravid på sin bryllupsrejse?

Min kone og jeg spurgte nysgerrigt, hvor de så skulle hen på bryllupsrejse. Vi rejser til Hawaii, sagde Emilie med fast stemme og så selvsikkert, at vi var lige ved at tro på det. Og vil vil rejse med Nicks Amerika!

Men det var selvfølgelig en spøg, for det rækker deres økonomi trods alt ikke til – heller ikke selv om vi træder til med lidt økonomisk hjælp til deres bryllup. Og vi ser helst ikke, at de begynder at rode sig ud i gæld med for eksempel kviklån eller kassekreditter, for det skal jo alt sammen betales tilbage, ikke?

Realiteten var, at de på det tidspunkt endnu ikke havde besluttet sig for, hvor de skulle rejse hen efter brylluppet. De var enige om, at de blot skulle være væk i en uge, for de havde begge travlt på deres respektive jobs, så det kunne knibe at holde mere end en uges ferie.

Min mand nævnte, at mange bryllupsrejser her om vinteren går til Hawaii på grund af klimaet, og det bliver nok også deres valg.

Hawaii er noget ganske særligt, og øerne derud ei Stillehavet har det med at “gå under huden” på alle, der besøger dem. Hvis du har været på Hawaii, må du meget gerne skrive en kommentar herunder.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".