Elektronik fra Proshop.dk

Jeg er på mange måder lidt af en nørd, hvilket også indebærer stor kærlighed for elektronik og IT, og det skal helst gerne være det seneste og bedste. Derfor er det selvfølgelig meget afgørende, både økonomisk og tidsmæssigt, hvor jeg får mit elektronik-fix.

Stort set alt mit elektronik bliver købt hos en af Danmarks største (og måske også ældste) webshops: Proshop.dk. Proshop.dk er primært kendt for deres enormt store udvalg/brede sortiment samt nogle meget konkurrencedygtige priser. Det er også den primære grund til at det er min faste elektronik-pusher.

Derudover er der store fordele for folk som bor i Aarhus (f.eks. mig selv), da de tilbyder afhentning ved deres lager. Det er super fedt af to grunde:
1) Det fungerer!
2) Det er gratis (på nær transport)
3) Jeg slipper for at hente pakken på posthuset.

Alt i alt er proshop.dk en super webshop, som dog godt kunne trænge til et visuelt makeover 🙂

About the author

Written by Peter

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".