Du kan holde øje med kødet på grillen uden selv at stå der ved brug af iGrill

Det smarte ved at anvende en iGrill når du skal grille er, at du ikke behøves at skulle stå ved siden af din grill hele tiden for at holde øje med hvor høj eller lav temperaturen måtte være på dit kød.

Du kan nemlig nu holde øje med kødet på grillen på en afstand på op til 60 meter ved hjælp af bluetooth, da din iGrill kan kobles sammen med din iPhone, iPad eller iPod touch. Når de 2 enheder er koblet sammen via bluetooth, kan du via en app få vist den præcise temperatur på det kød, som du har til at ligge på din grill, hvilket kan give dig mange fordele. Det kan først og fremmest være tidsbesvarende, da du ved at anvende en iGrill har mulighed for at gå ind i køkkenet og forberede salat, kartofler, sauce eller lignende, mens du kan holde øje med kødet på grillen via. din mobile enhed i en afstand på op til 60 meter, hvilket naturligvis er super smart.

iGrill sikrer dig, at dit kød får den helt rigtige farve

Når man står ved grillen, og man eksempelvis skal stege en bøf, så kan det godt være en vanskelig opgave at give sit kød den helt rette farve. Her er der dog heldigvis god hjælp at hente med iGrill, da du via. din iGrill app har mulighed for at finde anbefalinger på hvor lang tid du bør give dig bøf, hvis du eksempelvis ønsker at få en gennemstegt bøf eller en medium-bøf.

Med din iGrill app får du mange funktioner

Når du har en iGrill med en dertilhørende iGrill, har du mulighed for at gøre brug af nogle af de rigtig mange forskellige funktioner, der er lavet i den iGrill app, som kan hente på Appstore. Med din iGrill app forelægger der blandt andet mulighed for at finde en del forskellige opskrifter på retter, som du kan lave på grillen. Der er derudover også gode tips og tricks, som kan være fornuftige at anvende, når du skal grille. Dertil kommer der desuden også nogle af de mange andre fede funktioner, som er lagt ind i appen – blandt andet har du mulighed for at følge temperaturen på det kød, som du har på grillen via. nogle af de mange forskellige visningsmuligheder, der er lavet i appen.

iGrill er et trådløst stegetermometer til en god pris

Selvom iGrill koster en smule mere end de fleste klassiske stegetermometre, så skal du huske på, at du får et termometer, som er meget præcist, og som er i en rigtig god kvalitet. Der findes nogle stegetermometre, som ikke viser den rigtige temperatur, og det kan være et stort problem, når du skal lave mad. Det er derfor meget vigtigt, at du sørger for at finde dig et ordentligt stegetermometer, som er i en ordentlig kvalitet, og det kan du være stensikker på, hvis du vælger at anvende iGrill som dit fortrukne stegetermometer.

Priserne på iGrill er varierende alt efter hvor du vælger at købe dem, men her er der mulighed for at anskaffe sig et stegetermometer i god kvalitet, som du kan få glæde af i mange år, og det kan sagtens betale sig at købe sit stegetermometer i en ordentlig kvalitet fra starten, så man ikke skal skifte det ud med et andet efter nogle få måneder.

Du kan trygt foretage dit iGrill køb her på siden, da vi forhandler de origniale iGrill til en rigtig god pris netop nu.

About the author

Written by Knaldhatten

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".