Det er svært at have en dårlige selvværds følelse

Hvis man ikke har prøvet det, så ved man ikke hvad jeg snakker om i denne her artikel, men så er det bare om at spidse øre, for det kan være at nogen venner eller bekendte kæmper med følelsen af lavt selvværd, og du kunne måske være med til at give vedkommende en hånd med på vejen.

Hvis man slås med lavt selvværd, så har man ofte svært ved at møde andre mennesker der hvor de er, det har man fordi man føler at man er mindre værd. Det betyder ofte at man bliver asocial, eller har svært ved at udtrykke sig når man er sammen med andre. Alene af den grund, at man er bange for hvad de mon tænker om en.

En del af grunden til de mange mennesker i det danske samfund, som lider af dårligt selvværd skal finde i janteloven, den er nemlig en god og kedelig grund til at mange danskere går rundt og knager i krogene.

Der findes heldigvis mange måder, at arbejde med det på og hvis dig der læser med også er ramt, så skal du ikke være ked af det, for du er ikke alene, og der er en vej ud. Mange mennesker finder hjælp i hypnose, imens andre skal have hjælp af psykolog.

Nogen klare sig helt uden hjælp fra andre, og kæmper dagligt med at snakke til spejlbilledet for at fortælle hvor smukt et ansigt der er at finde derinde.

Lider man af andre sygdomme, kan den egentlig årsag være at finde i det psykiske, men der kan også reele årsager, derfor kan det være en god ide at få installeret et virus filter i sin bolig, det kunne fx. være gennem en varmepumpe, som også kan bruges til opvarmning af boligen, og nedkøling om sommeren.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

One Response

  1. Det er lidt specielt at se afdøde Peter Blinkenbergs billede brugt i en artikel om lavt selvværd. Hvad er din baggrund for at benytte netop dette billede af en af Danmarks mest anerkendte forsvarsadvokater her 8-9 måneder efter hans død?

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".