Den bedste pejs?

Det er altid svært at være skråsikker på noget som helst, og du må altså også tage min artikel med det forbehold, at jeg af indlysende årsager ikke har handlet med hver eneste butik i Danmark, der sælger pejse og biopejse. Men gennem årene har jeg talt med mange, handlet hos nogle stykker og haft generelt gode oplevelser. Min sidste handel (for et par måneder siden) var med butikken Vauni, der har en netbutik på adressen: http://www.vauni.dk/

 Biopejse er fremtiden 

Ja – det er altså, hvad jeg mener. Til forskel fra almindelige pejse og brændeovne, der kræver skorsten, skorstensfejer og hvad ved jeg, kræver sådan en biopejs faktisk ingenting. Og det betyder jo, at den kan opsættes overalt, hvor man har lyst – uden byggetilladelse og uden at skulle bygge en skorsten. Selv i en lejlighed er det nemt og enkelt. Og det kan jeg godt lide.

Vauni sælger altså de der biopejse, og det gør de fra en rigtig flot netbutik og i øvrigt også via forhandlere:

Vauni Biopejse

Selve webshoppen er rigtig pæn og i et enkelt design, der tiltaler mig. Og så er den nem at finde rundt i. Lakmustesten for det er at sætte min kone til at finde rundt på den. Lige så skarp i pæren hun er, lige så besværligt er det for hende at navigere på hjemmesider, der ikke er 100% logisk opbygget. Og hun kunne nemt finde rundt på vauni.dk – et kvalitetsstempel!

Jeg endte med at købe mig en biopejs der efter at have set på et hav af pejse. Levering og service levede helt op til oplevelsen af selve butikken, så intet at bemærke der.

Hvad med dig? Har du en biopejs selv, eller overvejer du at få en? Så kunne det være fedt at høre fra dig i kommentarfeltet!

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".