De største inden for champagner – Moët

Moët & Chandon, som producerer Moët Champagne er en meget eksklusiv champagne, som stammer fra Frankrig. Champagnen er en af de mest kendte og absolut, en af de mest prestigefyldte champagner i verden. Dens eksklusivitet er dog noget der forpligter, hvis man kigger på dens pris. Det vil derfor være en skam, at kalde Imperial-serien for noget andet en champagne fra øverste skuffe.

Smagen af denne champagne har dertil levet op til forpligtelsen af prisen, men dette er ingen tilfældighed, da Moët & Chandon er i besiddelse af flere vinmarker end nogen anden af verdens mange champagneproducenter. Til at holde det høje kvalitetsniveau, tilføjer Moët & Chandon vin fra deres forgængere fra tidligere årgange af vine, som resulterer i samme eksklusive smagsoplevelse hver gang, år efter år.

Moët Champagne findes i flere forskellige varianter, men de tre mest kendte er følgende: Nectar Imperial, Rosé Imperial og til sidst den nok mest kendte af alle, Brut Imperial. Anbefalingen for, hvornår en Moët champagne skal drikkes er ved en særlig lejlighed, men med en Moët Champagne ved sig, så bliver det hurtigt en selvfølge at øjeblikket bliver særligt, under alle omstændigheder. Det hertil forskelligt fra person til person, hvilken champagne fra Moët, der er at foretrække – nogle er til en lidt sødere form for Moët og vælger derfor en Nectar Imperial, mens andre foretrække den ordinære og syrlige champagnesmag, der karakteriserer deres Moët & Chandon Brut Imperial, der bestemt også må siges at være deres flagskib. Du bør tjekke priserne på Moët, da man kan købe billig moët champagne flere steder på nettet.

Størrelserne af champagnen er der mange af. Faktisk opnår champagnen hele 9 størrelser. De strækker sig fra 20cl til 1500cl, altså 15 liter. Moët champagne er ofte sponsorer til events, såsom Formula 1. Man ser altid vinderen af løbet stå med en champagne og sprøjte det ud af dens flotte flaske, den champagne er oftest Moët champagne. Udover Formula 1, så var Moët også sponsorer til dette års 82. Oskars i USA, hvor vinderne fik den eksklusive champagne tildelt, i en guld limited edition.

Man skal dog være opmærksom på priserne på denne ekstremt eksklusive champagne, den kan variere meget. Prisen afhænger af bestillings stedet. Vælger du for eksempel at købe den i et supermarked eller via en nethandel, så kan den være meget billigere end på en café eller natklub, hvilket naturligvis også er indlysende, eftersom det altid har være kutyme for en natklub, café eller restaurant, at deres produktpriser hæves en kende i forhold til andre steder.

About the author

Written by Knaldhatten

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".