De bedste hårprodukter

 Italiensk luksus til håret 

I dag kigger vi på en virksomhed med salg via nettet – hvilket må siges at være passende på hjemmesiden netanmeldelser.dk, ikke? Der er tale om en webshop med lidt mere udsøgte varer: Hårprodukter i eksklusiv kvalitet fra Inebrya, der er et italiensk mærke. Selve hjemmesiden (webshoppen) hedder bd-store.dk, og den er drevet af Charlotte Rosenstand, der er gift med en af de mere kendte SEO specialister i Danmark, Thomas Rosenstand fra Concept Interest. Foruden hårprodukter sælges også hair extensions, der fremstilles på firmaets egne værksteder i Asien.

Forskellen på billige og dyre hårprodukter

Der er en række forhold, der afgør prisen på en shampoo, conditioner, hårkur osv, og det handler primært om brugen (eller ikke brugen) af sulfater, allergener og ikke mindst parabener. Parabener er yderst skadelige for mennesker, men alligevel er flertallet af kosmetiske produkter fyldt med dem. Produkterne fra bd-store.dk er uden parabener, og mange af dem er yderst allergivenlige. Faktisk har firmaet en decideret grøn serie, der er så ren i ingredienser, at man reelt kan drikke produkterne uden at blive syg:

Udover at være meget rene produkter, udmærker Inebrya sig også ved at være i det, der ofte kaldes for “salon kvalitet”. Nogle af de mere “sunde hårprodukter” er kendte for ikke at være specielt effektive, men det er på ingen måde tilfældet med de her nævnte produkter.

Et udmærket eksempel på en virkelig best seller hos bd-store.dk er deres hårkur, der efterhåndne har opnået et ry blandt frisører som noget nær det bedste,der kan købes for penge på markedet.

Har du tørt hår? Prøv den fantastiske hårkur til tørt hår fra bd-store.dk

Vi skal selvfølgelig ikke glemme at nævne, at bd-store.dk i dag er en af de største leverandører til både private og frisører af hair extensions i ægte Remi hår.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

One Response

  1. Jeg bruger selv Inebrya, og jeg kan garantere, at det er gode produkter! Tak for at tage dem til Danmark 🙂

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".