Danmark bedste mandesmykker

Herresmykker fra Marjoe

At handle online er altid spændende, når det er første gang, man handler i en netbutik. Leverer de varen – eller beholder de pengene? Er kvaliteten i orden? Og hvad hvis man vil bytte? Det er i hvert fald sådan nogle tanker, jeg har, når jeg skal indtaste mine dankortoplysninger i en webshop, jeg ikke har handlet i før. Og sådan havde jeg det også, da jeg havde fået samlet en del herresmykker sammen i indkøbskurven hos Marjoe. Men handles skulle der jo – så jeg gennemførte betalingen.

Alt leveret næste dag

Stor var min overraskelse, da postbudet allerede næste dag bankede på med en pakke til mig, som jo så altså viste sig at komme fra Marjoe. Nu skulle der unboxes så at sige. Jeg var jo lidt spændt på, om det hele var med i pakken.

Det var det! Og jeg kunne med mere ro i maven begynde at pakke mine nye smykker ud. Jeg havde faktisk fået købt en del. Blandt andet:

2014-09-02_22-43-35

Sådan en Davidsstjerne i rustfrit stål har jeg bare altid ønsket mig. Og nu havde jeg den. Kvaliteten på den, på de nye øreringe, to Skull smykker og et lækkert herreur var bare tip-top-dynamolygte! Jeg noterede mig, at jeg roligt kunne handle hos Marjoe Herresmykker igen. Og det skulle vise sig, at jeg snart fik behovet for netop det.

Et herresmykke i gave

Der skete nemlig det, at min kæreste sådan helt tilfældigt fik nævnt, at en af vores fælles venner jo altså fylder 30 – i morgen! Kors i hytten da!!! Jeg havde lykkeligt glemt alt om det og hans fødselsdag. Nu var gode råd dyre, for klokken var 13 og jeg kunne jo ikke på nogen måde få en gave afsted til ham rettidigt. Eller kunne jeg?

Jeg kom i tanke rom, at jeg jo havde handlet hos Marjoe for nylig, og at de ligger i Odense, hvor også Henrik (min gamle ven) bor. I bare desperation tog jeg telefonen og ringed etil Marjoe. Jeg fik fat i en fyr, der hed John – det skulle vise sig, at han er ejeren af firmaet. Jeg forklarede ham mit problem, og han spurgte, om jeg ville oplyse, hvor i Odense min ven bor. Det ville jeg selvfølgelig, og John slog en latter op og sagde: Det er næsten lige rundt om hjørnet altså!

Det er altså topdollar service

“Nu skal du høre, hvad vi gør. Du køber det, du vil give din ven i gave nu med det samme og betaler med dit betalingskort. I morgen tidlig kører jeg forbi ham med gaven smukt pakket ind”, sagde John i røret. Jeg var helt målløs! Det er jo den slags kundeservice, man ellers kun oplever i USA.

Som sagt – så gjort. Og Henrik fik sin gave næste formiddag – leveret personligt af ejeren af, hvad jeg ikke vil tøve et sekund med at kalde for Danmarks bedste smykkebutik!

Tak til Marjoe Smykker og til John!

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".