Dæk fra Goodgrip.dk

Så blev det tid til en ny anmeldelse fra min hånd. Endnu en positiv af slagsen 🙂 Denne gang vil jeg skrive lidt om det at købe dæk (både sommerdæk og vinterdæk) fra en online forhandler. Dækkene er til min gamle, men dejlige Skoda Fabia. Jeg var forbi flere forskellige forhandlere, men det endte med at jeg købte hos GoodGrip.dk.

Det kan godt være svært at købe dæk

For os som ikke er så interesserede i biler og tilbehør til bilen, så kan det faktisk godt være noget af en udfordring at købe dæk på nettet. Jeg vidste ganske enkelte ikke hvad jeg skulle gå efter. Derfor endte det med at jeg startede min søgen hos det lokale dækværksted for at høre hvilke dæk de ville anbefale mig. Derudover læste jeg et par tests rundt omkring på nettet, hvor især denne var ret brugbar. Det dumme ved Tænk tests er at de koster penge – jeg var så heldig at kunne låne en kammerats login.

Så handler det om at finde en troværdig og billig forhandler

Når man har besluttet sig for hvilket dæk man gerne vil have, så handler det om at finde en forhandler som du føler du kan stole på og som selvfølgelig har en god pris på de pågældende produkt. Jeg var vidt omkring, men jeg endte hos Goodgrip.dk. Online butikken er forholdsvis ny, men efter en snak med kunderservice og lidt surfen rundt på siden, besluttede jeg mig for at stole på dem.

Alt gik som det skulle – nu mangler jeg så bare at skifte dækkene

Min mavefornemmelse med forhandleren var korrekt og alt gik faktisk som det skulle. Dække blev leveret og det var hvad jeg havde bestilt. Det “eneste” jeg mangler nu er at få de nye vinterdæk på og finde et sted hvor sommerdækkene kan opbevares forsvarligt. Mon ikke det ender med at jeg finder hjælp til det også 🙂 Jeg kender heldigvis en del som gerne vil bruge en time på at skifte dæk for en god kold øl.

Det var så min anmeldelse om køb af både sommerdæk og vinterdæk på nettet – det er helt klart noget jeg gør igen. Her får i lige lidt links:
Dækforhandleren jeg valgte: www.goodgrip.dk
Deres side for sommerdæk: www.goodgrip.dk/vinterdaek
Deres side for vinterdæk: www.goodgrip.dk/sommerdaek

Har du prøvet at købe dæk på nettet? Hvis ja, hvorhenne og hvordan gik det?

About the author

Written by Peter

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".