Cover til iPhone anmeldelse

Jeg købte for nyligt et cover på http://www.tezzo.dk til min iPhone 4S, som jeg gerne vil skrive en anmeldelse af. Det der er specielt ved tezzos covers til iPhone er at det faktisk ikke er et traditionelt cover, men et “skin”. Det der er forskellen på et skin og et cover er at et skin er et folie som ikke er andet end et par millimeter tykt hvorimod et cover til iPhone som regel er lavet af plastic eller silikone.

Nå nu til anmeldelsen. Jeg har købt det der hedder “ahorn” som skulle immitere træsorten ahorn. Det er et ret lyst iPhone cover.

Førsteindtrykket da jeg modtog pakken med mit cover til iPhone 4s var ikke så godt. Det var sådan set bare nogle klistermærker og var lidt skuffet. Men jeg valgte at give dem en chance. Det har jeg bestemt ikke fortrudt, for det kommer virkelig til sin rette når det først kommer på iPhonen. Man skal først fjerne det overskydende folie så det passer på knapperne. Udskæringerne var rigtigt fine og det var rigtigt let lige at pille af. Jeg havde lidt svært ved at få det til at passe i starten, men det var ikke noget problem da man let kan pille det af igen og prøve igen. I 3 forsøg lykkedes det mig og det sidder rigtigt godt, som i også kan se på billederne.

Hvis man kigger på det positive så er det at det ser super lækkert ud og at ens iPhone ikke bliver tykkere. Man kan desuden købe en screenprotector også, så hele telefonen er beskyttet mod ridser.
Hvis man skal sige noget negativt så er det førsteindtrykket når man ikke har det monteret, er ret dårligt. Derudover så beskytter det ikke helt så meget som et normalt iPhone cover, men jeg har min tvivl omkring hvor godt et normalt cover beskytter ved større fald og tezzos beskytter fint hvis man taber iPhonen fra hoftehøjde.

Alt i alt så synes jeg det er et super lækkert iPhone cover og til 149 kroner kan jeg klart anbefale det.

About the author

Written by Kenneth

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".