Computersalg – Sådan skal det gøres!

Forleden dag stod jeg og skulle bruge en ram klods til en af vores bærbare, jeg synes lidt det er en jungle med sådan nogen ram så jeg manglede lidt noget god vejledning til hvordan jeg fandt en klods der passede i netop den her computer. Efter en del moslen rundt på nettet og div. prissammenlignings portaler landede jeg hos computersalg.dk og fik hurtigt øje på online supporten.

Der må jeg sige at jeg fik et hurtigt og kompetent svar på mine frustrationer over ikke selv at kunne gennemskue markedet – det skal lige siges at jeg havde taget et billedet af klodsen og lagt op på min dropbox, som jeg så kunne vise den dygtige unge mand der sad i den anden ende af hotlinen.

Udover det meget kompetent svar jeg fik, så blev klodsen afsendt samme dag jeg bestilte den og lå i vores postkasse den efterfølgende dag. Jeg er godt nok mest til gratis levering, men jeg ved også at computer branchen er ret presset og kan derfor godt lige undvære de 25kr som computersalg skulle have for så hurtige levering. Ovenikøbet med Track And Trace. Egentlig så siger deres trustpilot side jo nok det hele, men jeg synes alligevel de fortjener den gode kommentar her!

Skriv endelig en kommentar hvis du har oplevelser med computersalg.dk, det gælder gode som dårlige!

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".