Boxit render med prisen

I denne anmeldelse vil jeg fortælle lidt om min oplevelse med firmaet Boxit, der udlejer depotrum til opbevaring af ting og sager i hele Danmark – eller næsten da. Der er så meget brok på nettet, så jeg synes faktisk, der også skal være rum til at fortælle positive historier, når nogen har fortjent det. Og jeg vil mene, at Boxit har fortjent lidt roser.

Jeg har selv lejet hos dem af et par omgange, og min bror i Odense er mere eller mindre fast kunde hos dem – det plejer jeg i hvert fald at drille ham med. Han er kræmmer af hjertet, og jævnligt (hele tiden) får han opkøbt forskellige partier af varer, som han på ingen måde har plads til hjemme på sin ejendom i Odenses udkant. Og når det sker, tyr han til at leje depot hos Boxit. Og jeg tror faktisk, han har haft mindst ét rum fast hos dem de sidste 3-4 år.

Opbevaring og opmagasinering i Aarhus

 Derfor vinder Boxit 

Alting her i verden handler snart om priser og om, hvem der er billigst. Det er jeg basalt set lidt træt af, for kvaliteten af det leverede er altså også meget vigtig i mine øjne. Og der vinder Boxit altså bare big time. Ikke sådan at de er dyrest, for det er de faktisk langt fra. Men deres medarbejdere er bare alle uden undtagelse søde og servicemindede, og jeg har selv ved flere lejligheder oplevet at få mere end bare en hjælpende hånd, når jeg kom og skulle have noget i depot. Og de er altid leveringsdygtige i et smil og en sjov historie. Du kender det sikkert godt: Fornemmelsen af at være et rigtigt rart sted. Og det betyder altså noget!

At de så har så mange størrelser opbevaringsrum, at der er noget til ethvert behov, er jo bare en ekstra fordel. Egentlig er jeg lidt ligeglad med, at de er så mange steder i Danmark – jeg skal jo kun bruge dem her i Aalborg, hvor jeg har hjemme. Men det er selvfølgelig godt for brormand, at de også er i Odense 🙂

Adresser på Boxit Opmagasinering

BOXIT Container

Landsdækkende 70 70 17 90


BOXIT Nordjylland

Aalborg 98 19 42 00
Nørresundby 98 19 43 00
Hjørring 98 92 25 00

 

BOXIT Midtjylland

Aarhus V 86 36 37 00
Aarhus N 86 29 10 00
Risskov 86 29 10 00


BOXIT Syddanmark

Esbjerg 75 16 42 00
Kolding 75 56 43 00


BOXIT Fyn

Odense M 66 15 60 00
Odense C 66 19 20 00

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

One Response

  1. Helt enig. Man får en fornemmelse at tingene bare fungerer. Det er hurtigt og nemt at køre ind i hallen, og læsse sine ting af på rullevognene, og der er masser af plads i elevatorerne, hvis man har en seng eller et andet stort møbel man skal have opbevaret. Kan klart anbefale BOXIT.

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".